Home Stiri Carne Masina de frigarui, vedeta utilajelor din industria carnii utilizate in Romania

Masina de frigarui, vedeta utilajelor din industria carnii utilizate in Romania

0
frigarui

Adaptarea la cerintele consumatorului dicteaza reusita atunci cand activezi in industria alimentara.

Cu o experienta de 28 de ani in industria carnii, producatorul roman Grupul de firme Safir este dovada palpabila ca la reteta succesului dobandit si pastrat de-a lungul timpului contribuie legatura pe care o ai cu consumatorul, pe care il asculti si de nevoile caruia tii cont in alegerile pe care le faci.

Modernizarea sistemului propriu de productie, un pas important spre drumul reusitei
Astfel, Grupul de firme Safir a investit in modernizarea sistemului propriu de productie prin dotarea fabricii de preparate si semipreparate cu utilaje moderne, pentru fabricarea de preparate si semipreparate de inalta calitate, pe placul consumatorului roman.

Masina de frigarui, vedeta utilajelor din industria carnii
Fabrica de preparate si semipreparate a Grupului de firme Safir este dotata cu aparatura de ultima generatie, pentru a oferi consumatorilor produse din 100% carne de pui natural condimentata, performant fabricate si corect ambalate.

„Vedeta este masina de frigarui, cu o capacitate mare de productie, care permite formarea automata a frigaruilor, obtinute din carne refrigerata si legume proaspete” – Alina Simpetru, director fabrica preparate si semipreparate.

Frigarui de pui din 100% carne refrigerata si legume proaspete
Frigaruile sunt recomandate pentru industria HoReCa, deoarece au aceeasi dimensiune si marime. Acestea se remarca si prin faptul ca abatorul si fabrica de preparate si semipreparate se afla in aceeasi locatie, aspect ce permite livrarea imediata a carnii refrigerate, care va fi mereu proaspata de folosit in formarea frigaruilor, dar si prin faptul ca sunt ambalate in ATM, metoda care asigura siguranta alimentara si calitatea acestora.


Afla mai multe despre comercializarea si vanzarea preparatelor si semipreparatelor „Fomica?”: vanzari@safir.ro sau export@safir.ro.