Traditia gustului adevarat de pui – o reteta de familie bine pastrata de Safir

0
130

La Safir acasa, traditia gustului adevarat de pui se pastreaza din generatie in generatie si se transmite cu bucurie fiecarei familii de romani care alege cu incredere preparate din carne de pui Deliciosul de Vaslui. Si pentru ca romanii au pofta de viata si voia buna nu lipseste din nicio casa, ”Fomica?”, brandul de preparate si semipreparate din carne pura si condimente naturale, pune la dispozitia acestora produse savuroase pentru toate gusturile.

Respectul pentru hrana sanatoasa si calitate, grija pentru dezvoltarea armonioasa a generatiilor viitoare si transparenta in tot ceea ce fac sunt valori care reprezinta Grupul de firme Safir si care ghideaza lantul valoric de peste 27 de ani. Insa cea mai importanta carte de vizita sunt puii crescuti cu mainele curate, cu grija si responsabilitate, de la bobul de porumb cu care sunt hraniti direct din mana si pana la siguranta in care ajung pe mesele familiilor.

Ca producator de carne cu gust adevarat de pui, Grupul de firme Safir, o afacere de familie cu capital 100% romanesc, este un partener de incredere, atat pentru importanti jucatori din segmentul HoReCa, cat si pentru marile lanturi de magazine internationale prezente in Romania.

Grupul de firme Safir investeste permanent in parteneriate durabile, noi tehnologii, diversificarea portofoliului de produse si extindere pe noi piete de desfacere, avand in prezent o capacitate de productie anuala de 4 000 de capete/h, din care peste 15% merge la export.

Reteta de familie Safir, cea datorita careia Grupul de firme Safir creste pui sanatosi si responsabili de peste 27 ani si creeaza preparate si semipreparate doar din carne pura si condimente naturale, este gustul adevarat de pui, obtinut doar din carne pura, cu pofta de viata si pasiune pentru lucrul bine facut.


Afla mai multe despre gustul adevarat de pui Deliciosul de Vaslui si preparatele gata pregatite ”Fomica?”, produse romanesti distribuite in Auchan si in reteaua clasica de distributie Safir: https://www.safir.ro/