facebook

Zebra Technologies dezvolta un nou dispozitiv de trasabilitate

0
587
dispozitiv1
cod bare, etichetare

website builder

Zebra Technologies a lansat un dispozitiv mobil de scanare, care poate îmbunătăți trasabilitate cărnii, precum și productivitatea angajaților din depozit.

Compania listata la Nasdaq, Zebra Technologies a lansat un dispozitiv touchscreen de scanare despre care susțin reprezentantii companiei ca ar putea fi “cea mai mare avansata tehnologie dintr-un depozit în 20 de ani.”

Reprezentantii Zebra susțin ca dispozitivul Android TC800 poate oferi o serie de beneficii pentru lucrătorii din depozit, inclusiv: asigurand o oră în plus de productivitate per lucrător per schimb, reducând oboseala muncitorilor și creșterea productivității cu o medie de aproximativ 14% la sută.

Motivul pentru care pretinde ca imbunatateste productivitatea la locul de munca este deoarece reduce efortul muscular prin eliminarea necesității a ceea ce Zebra numește mișcările “înclinare și verificare” pe care lucrătorii din depozite le fac în mod repetat pentru a folosi dispozitivele tradiționale.

Trasabilitate

Paul Reed, manager de produs regional la Zebra a declarat că beneficiul cheie pentru industria cărnii se poate vedea în trasabilitatea cărnii de la poartă la farfurie.

“Asistam deja la o creștere a cererii pentru trasabilitatea produselor, în special pentru carnea de la fermă la farfurie. Acesta este un dispozitiv cu care vă puteți face fotografii; captureaza scanari de coduri de bare și așa mai departe, astfel încât să poată fi folosit pentru urmărirea produselor de-a lungul întregului lanț de aprovizionare.

Cu TC8000 puteți avea opțiunea de a audita cu ușurință un anumit articol. Ai putea verifica dacă acesta a plecat de la această fermă, acest abator, la acel procesator și prin întregul lanț de aprovizionare cu amănuntul.

Într-o declarație cu privire la lansarea TC8000, Bill Burns, vicepresedinte senior al Zebra Technologies, a adăugat: “Depozite evoluează de la operațiuni simplificate la centre de profit integrate sub formă de companii care se bazează tot mai mult pe analiză de a conduce deciziile de afaceri. TC8000 va ajuta pe lucrătorii de depozit să fie mai eficient și furnizează informații mai precise, în cele din urmă ajutând companiile să funcționeze mai profitabil. “