Auchan confirma continuarea colaborarii cu Bradet

0
713
Bradet_9

Auchan face primele precizari in cazul “Bradet”. Reprezentantii retelei de hipermarketuri precizeaza ca retragerea de la raft a produselor acestui furnizor, din cele doua magazine din Pitesti, s-a efectuat cu respectarea normelor interne si pentru protejarea clientilor, dupa anuntul privind suspiciunea de contaminare a branzei de vaci cu bacteria E.coli.

Auchan va sustine in continuare activitatea producatorilor romani

Retailerul a anuntat ca va continua colaborarea cu producatorul de lactate argesean, inceputa in 2008.

“Auchan este o companie responsabila si va sustine in continuare activitatea producatorilor romani
Imediat ce am intrat in posesia informatiei privind suspiciunea de contaminare a produselor furnizorului Lactate Bradet, am aplicat procedurile interne care au constat in retragerea de la comercializare a produselor acestui furnizor. 

Decizia a fost luata imediat in vederea protejarii clientilor nostri. 
Auchan este o companie romaneasca in Romania iar ambitia si responsabilitatea sa sunt de a crea valoare pentru furnizorii romani si produsele romanesti prin sustinerea acestora. Dorim sa precizam faptul ca lucram cu firma Bradet si cu domnul Badea inca din anul 2008. Colaborarea, care a fost intotdeauna bazata pe o buna relatie comerciala, se datoreaza si pasiunii si implicarii de care a dat dovada acest producator. 

Scopul Auchan este de a-l ajuta in aceasta situatie grea, fiind constienti de dificultatea cu care se confrunta. Dorinta noastra este de a-l sustine intr-un mod concret si rapid, in masura in care o putem face. Fara sa intram in detalii, confirmam continuarea parteneriatului inceput in anul 2008 si vom dadovada de solidaritate si intelegere fata de acest partener de afaceri”, se arata in comunicat.