Bonduelle lanseaza in Romania o inovatie in materie de preparare a supelor crema

0
656

 

Bonduelle lanseaza prima gama de legume pentru supa crema, deja pregatite la aburi.

Aceasta gama de produse a fost creata special pentru a oferi consumatorilor o noua experienta culinara, gama de Legume pentru Supe Crema de la Bonduelle.

Noile produse supuse procedeului exclusiv Bonduelle, sunt pregatite la aburi, pastrandu-si gustul, proprietatile nutritionale si culoarea, aducand totodata si beneficiul prepararii simple si rapide, in numai 3 minute.

Legumele pentru Supa crema Bonduelle sunt disponibile in 3 retete cu gusturi deosebite: 4 Green Mix, Happy Trio Mix si Sweet Orange Mix, asezonarea dupa propriul gust si imaginatie aducand o multitudine de retete diversificate.

Noile produse Bonduelle reinventeaza supele de acasa, acestea fiind optiunea naturala si practica pentru mese delicioase si nutritive, pe gustul fiecaruia. Focusul nostru este calitatea si experienta oferite consumatorilor nostri si, astfel, am imbinat in aceste produse tehnologia unica <deja pregatit la aburi>, care asigura pastrarea texturii, a vitaminelor si face ca procedeul de preparare sa fie foarte rapid, alaturi de selectarea atenta a legumelor taiate frumos in bucati mici, exact ca acasa”, a declarat Monica Rosu, Head of Marketing and Communications Balkans, Ukraine, Caucasus, Middle Asia.

Gama de produse Bonduelle pentru supe crema se comercializeaza in magazinele din retailul modern – Cora, Carefour si Mega Image -, dar si in retailul traditional.