aliment

Tinand cont de interesul constant al producatorilor din industria alimentara si a suplimentelor de a fi la curent cu noutatile legislative legate de etichetare, siguranta sau etica relatiilor comerciale cu partenerii de afaceri si consumatorul final, pentru a raspunde intrebarilor existente pe subiecte sensibile legate de noutatile legislative si procedurile de control Ro.aliment impreuna cu asociatiile de profil vin in sprijinul producatorilor de alimente si de suplimente din Romania organizand a 4-a editie a seminarului informativ „ESE – Etichetare.Siguranta.Etica”, eveniment care va avea loc in zilele de 14-15 noiembrie la Bucuresti Capital Plaza.

Eveniment care se desfășoară pe parcursul a doua zile, una dedicata industriei alimentare si una dedicata suplimentelor alimentare si este organizat in colaborare cu ANSVSA, IBA Bucuresti, asociatiile de profil: APRIL, ARC, PRISA, APAR, ROMALIMENTA, ROMPAN, OIPMA.

INVITAT SPECIAL

CESARE VARALLO, avocat italian specializat în domeniul litigiilor și consultanței din domeniul industriei alimentare europene, Vicepreședinte – Business and Regulatory Affairs.

PARTICIPAND LA ESE AFLATI DE LA SPECIALISTI CE AVETI NEVOIE SA STITI, DAR NU VA SPUNE NIMENI!

  • Cum sa evitati retragetrea de la raft a produselor
  • Cum sa evitati re-etichetarea produselor?
  • Cum sa evitati amenzile usturatoare pe motiv de necunoastere temeinica a legislatiei?
  • Cum sa traducem corect eticheta pentru a nu lasa loc de interpretare?

NOU LA EDITIA IV!!!

— Afla ce este corect si ce nu pe eticheta ta! 

Participand la ESE 2019 vei putea afla LIVE ce este corect si ce nu pe eticheta produsului tau. Prin simpla participare la seminar va puteti pune la punct eticheta! Veniti cu eticheta la ESE 2019 si invitatii Cristian POPA si Cesare Varallo o vor analiza si va vor oferi informatiile de care aveti nevoie.

Etichetarea corecta a suplimentelor alimentareCristian POPA va prezenta felul in care trebuie gandita o eticheta pentru a fi in conformitate cu legislatia in vigoare.

FORMULAR DE INSCRIERE ESE 2019 

PROGRAM SI TEMATICA ESE 2019

Pentru a va oferi raspunsuri cat mai bine documentate va rugam sa transmiteti intrebarile cat mai curand posibil la office@roaliment.ro.

Un dialog constant între autorități și agenții economici contribuie la edificarea unui mediu de afaceri corect, propice inovării și dezvoltării companiilor și economiei în general, obiective dorite atât de dumneavoastră, reprezentanți ai autorităților, cât și de industrie.

VEZI PROGRAMUL EDITIEI DIN 2018  |  EDITIA 3 – ZIUA 1 | ZIUA 2        

VEZI PROGRAMUL EDITIEI DIN 2017- EDITIA 2

VEZI PROGRAMUL EDITIEI DIN 2016 – EDITIE 1

VEZI GALERIA FOTO DIN 2018

FORMULAR DE INSCRIERE ESE 2019