Romalimenta

Cosmo Films, un producator indian de folii flexibile pentru ambalaje, cu sediul la New Delhi, a lansat o noua folie de etansare conductibila si sterilizabila pentru recipientele tip PP si PE. Filmul este capabil sa reziste la temperaturi ridicate in timpul procesului de sterilizare, proces care este folosit pentru a spori durata de valabilitate a produselor.

Pentru consumatori, produsul este mai comod la deschidere si nu se despica. Folia poate fi utilizata ca un strat mono sau ca strat de etansare intr-o structura laminata cu alte substraturi, cum ar fi folia de aluminiu. Poate fi utilizat in forma rulata sau pre-taiat, pe baza cerintelor clientilor.

Filmul poate fi folosit pentru lapte aromatizat, sucuri, bauturi energizante si produse de panificatie.

Pankaj Poddar, directorul executiv al Cosmo Films, a declarat:

Acesta este un film special, premiat si care a fost creat avand in vedere cerintele din industria produselor lactate. Unicitatea filmului consta in rezistenta sa la temperaturi ridicate in timpul procesului de sterilizare, fara a afecta integritatea sigiliului. Suntem increzatori in succesul acestui film si raspunsul din partea pietei a fost extrem de incurajator pana acum.

Infiintata in 1981, compania Cosmo Films comercializeaza folii din polipropilena orientata bi-axial (BOPP) si din polipropilena turnata (CPP). Are facilitati de productie si centre de distributie in India, SUA, Coreea de Sud si Japonia.