Mericq ”imbraca” pestele cu ”o a 2-a piele”

0
669

O noua solutie de ambalare in vid ofera transparenta totala pentru produsul ambalat, evidentiind astfel prospetimea sa si pastrand culoarea, aroma si produsul in intregul sau. Tehnologia Cryovac Darfresh foloseste doua folii si creeaza un ambalaj vid care imbraca produsul ca o a doua piele.

Cu un efect final 3-D impresionant, urmare a utilizarii tehnologiei Cryovac Darfresh, fara niciun pliu ori cuta, produsul se prezinta pe raftul magazinului ca fiind cat se poate de natural.

Specializat in productia, prelucrarea si distributia de produse piscicole, grupul francez Méricq ofera de cateva luni o noua gama de portii unice de peste pre-condimentat, gata pentru a fi gatit, precum si peste nepreparat. Noutatea consta in faptul ca produsele sunt ambalate utilizandu-se tehnologia Darfresh Cryovac de la Sealed Air ce confera produsului ”o a doua piele” din folie de plastic transparenta.

“Piata s-a schimbat in ultimii doi ani, existand o cerere tot mai mare din partea consumatorilor pentru produsele premium. Cu aceasta noua tehnologie de ambalare am fost capabili sa satisfacem in mod eficient aceasta cerere”, spune Thomas Verrier, manager de comunicare al grupului Mericq.

Reducerea volumului ambalajelor si imbunatatirea eficientei operationale

Trecerea la sistemul de ambalare Cryovac Darfresh a permis producatorului francez sa reduca volumul ambalajelor, ceea ce a permis transportul si manipularea unui numar mai mare de pachete, fapt care, in final s-a tradus in imbunatatirea eficientei operationale. Pentru a-l familiariza pe producator cu o noua tehnologie, furnizorul ei, Sealed Air si-a insotit clientul la fabrica acestuia din Estillac, in sud-vestul Frantei, oferind angajatilor Mericq module de formare profesionala si sprijin pentru adptarea la noua tehnologie. S-a urmarit astfel implementarea cu deplin succes a solutiei Cryovac® Darfresh® de la Sealed.

Sealed Air ne-a sprijinit in dezvoltarea unei noi game inovatoare de produse si vedea cum volumele noastre de vanzari cresc in mod semnificativ de la introducerea in productie a Cryovac Darfresh,” marturiseste Thomas Verrier. ”Intentionam acum sa extindem aceasta noua gama de produse.