UniCredit, banca europeana de top este partener al Expo-Conferintei RO.aliment

0
922

UniCredit Bank va fi prezenta la Expo Conferinta RO.aliment in calitate de partener. Impreuna, sutinem promovarea si relansarea produselor romanesti si, astfel, dezvoltarea companiilor locale.

La standul UniCredit Bank participantii vor putea obtine informatii privind produsele si serviciile dedicate companiilor mici si mijlocii, dar si paleta de produse bancare oferita tuturor categoriilor de clienti. Banca de top pe plan local, UniCredit este un “one-stop-shop” pentru servicii financiare, deservind mai mult de 600.000 de clienti, prin intermediul unei retele de peste 180 de sucursale in intreaga tara.

Parte a unui grup financiar puternic, UniCredit Bank ofera o importanta deosebita IMM-urilor, oferindu-le acestora conturi curente, pachete de servicii, trade finance si acces la fonduri europene pentru agricultura si industrie. UniCredit Bank isi propune sa mentina permanent clientul in centrul activitatilor sale, sa fie un partener cu care se lucreaza usor si sa fie o parte foarte activa a comunitatilor in care isi desfasoara activitatea.