SNICK AMBALAJE își va lărgi portofoliul cu noi produse premium dedicate patiseriei în regim HoReCa

0
564

Rețeta succesului în industria de ambalare din România pare să fie înnoirea în mod constant a portofoliului de produse. Cel puțin așa reiese din interviul acordat în exclusivitate revistei noastre de compania SNICK AMBALAJE, a cărei grijă permanentă a fost să vină cu produse noi pe piața românească, nu doar din import, ci și din țara noastră. În acest mod, își arată susținerea față de furnizorilor români, având în vedere că preia chiar și 70% din volumele lor.

RO.aliment: Cum a fost la Gastropan?

Ștefan Sofornie: Pentru firma Snick Ambalaje, evenimentul a decurs în nota obișnuită, adică am reușit să promovăm noutățile din portofoliul nostru, care sunt în general pe partea de cofetării / patiserii, ținând cont că evenimentul se adresează cu precădere acestui segment. Ne-am prezentat cu o gamă de produse din Italia, dedicată segmentului de lux sau premium din piața de patiserie – cofetărie. În următoarea lună, urmează să primim din Spania o gamă premium tot pentru produse de patiserie din domeniul HoReCa.

RO.a: Ați simțit nevoia să vă diversificați gama?

Ștefan Sofornie: Este politica firmei noastre să diversificăm în permanență oferta de soluții. Ritmul de înnoire al produselor este în jur de 300 – 500 de articole pe an. Când vom termina noul catalog, acesta va avea undeva la 400 – 500 de pagini, iar acesta va avea prețurile de listă pentru clientul final. Desigur, vom aplica reduceri pentru distribuitori. Va fi un sistem nu deosebit, ci exact ce se practică pe piață la ora actuală. În același timp, încercăm să dezvoltăm gama ce ne-a consacrat în ultimii trei – cinci ani: gama ecofriendly, a produselor din carton, hârtie, trestie de zahăr, produse compostabile 100% etc.

RO.a: Sunt producătorii români reticenți la gama ecofriendly?

ambalaje_ecofriendly19Ștefan Sofornie: Producătorii români sunt deschiși. Problema este că nu ne ajută piața de materii prime. Trestia de zahăr se cultivă doar între tropice. Materia primă acolo se produce. Din acest motiv, sunt costuri foarte mari la importul de materie primă și la prelucrarea ei. Materia primă se prelucrează în special în China, unde forța de muncă este ieftină. Practic, la ora actuală, cei mai mari producători pe acest domeniu sunt situați în zona respectivă, nu în Europa.

Despre Snick Ambalaje

Snick Ambalaje este unul dintre cei mai reprezentativi importatori și distribuitori de ambalaje și consumabile de unică folosință din România pentru restaurante, catering, street food, pizzerii, rotiserii, cofetării, patiserii, brutării, măcelării, magazine alimentare etc. Societatea a investit permanent în dezvoltarea de noi produse, iar orientarea către materialele ecofriendly a dus la obținerea unei importante cote de piață. Eficacitatea serviciilor și calitatea la superlativ au fost esențiale pentru dezvoltarea firmei.

Pentru mai multe detalii vizitati website-ul http://www.snick-ambalaje.com/ sau contactați reprezentanții companiei Snick Ambalaje la adresa de email office@snick-ambalaje.com.