Solutii de marcare laser pentru aproape orice substrat

0
46
Imark Sistem

Marcarea laser este potrivita pentru aplicatiile de marcare de mica, medie si mare viteza in mediile de productie dificile. Aceste solutii ofera marcaje permanente cu un contrast impecabil si pot fi oferite in configuratia potrivita pentru fiecare industrie, fiind intotdeauna o solutie buna, indiferent de productivitate, dimensiunea mesajelor si substratul de marcat (au o gama larga de lentile, frecvente si puteri).

IMARK SISTEMUn partener pentru solutii complete

Solutii si industrii:

> Industria alimentara: Sunt concepute pentru aplicatii precum ambalarea alimentelelor proaspete sau congelate, dulciurilor, produselor de patiserie si altor alimente, acolo unde este necesara marcarea ambalajelor rigide sau flexibile.
> Industria bauturilor: Sunt concepute pentru a marca pe PET, reducand riscul de a perfora ambalajele, chiar si pe recipiente cu pereti subtiri. In acelasi timp pot marca si pe etichete de hartie sau plastic.
> OEM-uri: Ofera WebUser Interface, o modificare a capului laser de la 0 la 90°, dioda de orientare pentru o integrare usoara cu echipamenetele de ambalat si sunt conforme cu ISO 13849 Pld in mod manual si PackML.

laserSolutiile de marcare Imark Sistem re-inventeaza tehnologia laser CO2 pentru nevoile de marcare ale industriei dumneavoastra:

> Rapide: Peste 100.000 de produse marcate pe ora.
> Inovatoare: Availability de pana la 99,9%, integrare usoara.
> Robuste: Sursa laser cu durata de viata dubla. Nivel protectie IP55, fara a necesita aer comprimat sau cooler pentru racire.
> Personalizate: gama larga de modele specifice aplicatiilor.

> Experienta de peste 15 ani si peste 25.000 de solutii instalate
> Contracte de servicii, service si garantii extinse
> Posibilitate de testare echipamente înainte de a le cumpara
> Programe de inlocuire a echipamentelor si solutii de finantare
> Acoperire in toata tara, Republica Moldova, Serbia, Muntenegru,
Kosovo, Bosnia si Hertegovina

Solutii profesionale dedicate industriei alimentare, retail, tabaco, transporturi si logistica, automotive: solutii de AMBALARE primara, secundara si tertiara – CANTARIRE, DOZARE, INSPECTIE si DETECTIE; MARCARE si ETICHETARE; SISTEME DE TRANSPORT, AUTOMATIZARI si ROBOTIZARI CU ROBOTI COLABORATIVI sau INDUSTRIALI, solutii de TRASABILITATE; SOFTWARE; si nu in ultimul rand IMARK SISTEM asigura necesitatile companiilor de consumabile si piese de schimb. Beneficiati de experienta si de solutiile de automatizare inovatoare pentru majoritatea industriilor.