Vascar, unul dintre principalii producători de preparate de carne și conserve din România, anunță o creștere de 8% a cifrei de afaceri la mezeluri în trimestru 3 al acestui an, față de aceeași perioadă a anului 2016.

Pentru finalul anului 2017 Vascar estimează o creștere de 14,5 % a cifrei de afaceri a companiei față de anul trecut în contextul extinderii portofoliului și a canalelor de distribuție.

„Ne bucurăm că am adus pe masa românilor noi game de produse inovatoare, sănătoase și gustoase marca Moldova în Bucate. Sunt multe lucruri inedite – de la gama ce poartă semnătura lui Chef Horia Vîrlan, la celelalte 6 categorii noi, speciale: produse rumenite – unde am folosit o tehnologie de producție inovatoare, produse din carne de porc mangaliță, specialități de rață și carne proaspată de  porc, pate cu 45% ficat sau mâncăruri la cutie fără E-uri și aditivi. Așadar, invităm toți românii la o masă sănătoasă cu Moldova în Bucate”,  spune Vlad Ciuburciu, Director General Vascar.

Produse Moldova în Bucate create în colaborare cu Chef Horia Vîrlan

Noua gamă cuprinde 4 tipuri de preparate din carne pregătite după rețete create special de Horia Vîrlan pentru brandul Moldova în Bucate. Burgerul de vită Moldova în Bucate este realizat exclusiv din antricot de vită, fără E-uri, fără aditivi. De asemenea, Cârnăciorii de casă Moldova în Bucate – în două variante, simpli și picanți – nu conțin nici E-uri, nici aditivi, ci doar condimente naturale și carne de cea mai bună calitate. Gama este completată de Micii țărănești Moldova în Bucate, preparați după o rețetă specială, ce respectă cele mai înalte standarde de calitate. Și, foarte important, au un gust delicios, doar poartă semnătura unuia dintre cei mai cunoscuți chefi din România.

Produsele rumenite Moldova în Bucate, tehnologie inovatoare

Gama de produse rumenite Moldova în Bucate păstrează gustul tradițional de altădată și-l îmbogățește cu ajutorul unei tehnologii inovatoare. Produsele rumenite sunt fabricate prin coacere și afumare, procedură ce permite păstrarea unui standard superior de calitate. Produsele astfel pregătite au o savoare unică și sunt în același timp sănătoase, atribute ce definesc de altfel noua platformă de comunicare a brandului, „Mânânci sănătos cu Moldova în Bucate”.

Noua linie de produse rumenite se remarcă și printr-un ambalaj premium, cu design remarcabil, ce asigură o reală diferențiere la raft. Este o gamă net diferită față de tot ce se găsește acum pe piață din punct de vedere calitate, inovație, packaging. Gama de produse rumenite cuprinde în acest moment cinci sortimente, dintre care două specialități – Mușchi file rumenit și Ceafă rumenită, două tipuri de salam – Salam rumenit și Salam de vară rumenit și Cârnați țărănești rumeniți.

Specialități de rață și carne proaspătă de porc mangaliță de la Moldova în Bucate

Pentru consumatorii care apreciază carne deosebită, am lansat gama de specialități de rațăPiept și Pulpă de rață Moldova în Bucate – și gama de carne proaspătă de porc mangaliță Mușchiulet, Cotlet, Ceafă, Spată, Pulpă și Piept de porc mangaliță – cu tradiție în România. Carnea este 100% românească, atent selecționată și fasonată. Ambalajul este unul special, de tip skin, procedură ce asigură condiții mai bune de păstrare și un aspect atrăgător.

Carne proaspătă de porc de la Moldova în Bucate

Noua gamă cuprinde patru tipuri de carne proaspătă, fasonată – Șnițel din carne de porc, Ceafă de porc cu os, Cotlet de porc cu os, Carne tocată de porc și vită – la  gramaj fix, 520 grame. Noile sotimente sunt din carne 100% românească, atent selecționată, neinjectată, pregătite cu grijă pentru consum.

Pate cu 45% ficat din porc și pui

Conservele de ficat Moldova în Bucate cu 45% ficat la 30 grame și 140 de grame sunt produse integral din carne de porc sau pui, bogate în fier și vitaminele A și B12. Nu conțin nici coloranți, nici alergeni. Ambalajul are un design nou, atrăgător, ce diferențiază net produsele Moldova în Bucate și această linie în mod special.

Mâncăruri și ciorbe Moldova în Bucate, fără E-uri sau aditivi-sub sloganul „Ai timp pentru tine”

Rețetele tradiționale delicioase la conservă vin acum într-o nouă formulă, fără E-uri, fără aditivi, conservanți sau coloranți. Niciodată nu a fost mai simplu să te bucuri de o mâncare gătită savuroasă și sănătoasă!

Noua linie de mâncăruri la cutie cuprinde: Chifteluțe cu sos, Varză cu afumătură, Mazăre cu piept de pui, Mazăre cu carne de vită, Chifteluțe cu sos, Sărmaluțe cu carne de porc și vită, Costiță cu fasole , Cârnăciori cu fasole, Ciolan cu fasole, Ciorbă de fasole cu afumătură, Ciorbă de pui, Ciorbă de vacuță, Ciorbă de burtă, Ciorbă rădăuțeană din belșug, Tocăniță de cartofi cu pulpă de porc, Fasole bătută, Mâncare cu fasole, Ghiveci de legume.