Primul magazin Angst a fost inaugurat miercuri la Bucuresti. Accentul este pus pe prospetime, comoditate si bun gust.

0
160

Cel mai nou magazin Angst este situat in Bucuresti, amplasat pe Bulevardul Lacul Tei nr 113. Miercuri, 30 octombrie 2019, de la ora 11 ne asteptam primii consumatori, cunoscatori ai brandului Angst precum si pe cei doresc sa incerce o noua experienta de cumparare.

Cu un design minimalist pastrand o tusa nostalgica- vintage, magazinul Angst Lacul Tei este organizat astfel incat sa ofere o experienta cat mai facila si sa le ofere tuturor clientilor acces la articole versatile, atent selectionate zi de zi, numai bune de pus pe masa, in orice moment al zilei.

Prin acest concept de magazin ne propunem sa imbinam traditia si expertiza intr-o oferta care sigur raspunde celor mai exigente si noi cerinte ale consumatorilor privind alimentatia sanatoasa.

“Ne-am gandit sa abordam mai multe tipologii de consumatori in egala masura traditionalisti dar si genul de clienti, care aloca mai putin timp gatitului si sunt foarte pretentiosi cu ceea ce mananca. Prin urmare, magazinul Angst isi intampina clientii cu o gama variata de specialitati ideale pentru gustari rapide, carnuri transate specific, gata portionate si chiar asezonate, usor de gatit, precum si mancaruri gata gatite oferind astfel solutii rapide si la indemana pentru o alimentatie sanatoasa, odata cu garantia calitatii, asigurate de traditia si experienta companiei noastre”, declara Dnul Sorin Minea, presedintele Angst RO SRL.

In urmatoarele zile, magazinul isi asteapta clientii cu preturi promotionale si degustari.

Potrivit strategiei de expansiune reteaua Angst va creste la un numar total de 18 de magazine in anul 2020, in conditiile unui climat economic stabil.


Despre Angst
Grupul de firme Angst cuprinde 3 unitati productive – Angst Ro SRL (fabrica de produse fiert-afumate), Angst Bistro SRL (gastronomie si ready-meal) si Salsi SA -Sinaia (produse crud-uscate) in care isi desfasoara activitatea aproximativ 575 de angajati.

Semnatura tip slogan “Angst. Artizan al carnii” concentreaza ADN-ul brandului validand inca o data maiestria si mestesugul deprinse de a lungul generatiilor de echipele din cele 2 fabrici care zi de zi, ceas de ceas au muncit si au transmis mai departe taina lucrului bine facut consolidand pozitia brandului Angst ca lider in calitate. Compania Angst este detinuta integral de familia Minea.