Tezaurul romanesc in materie de mezeluri, gama „ Tezaur ” de la ANGST

0
196

Lansata in An Centenar, ca o manifestare profunda a respectului fata de produsele traditionale romanesti, gama „ Tezaur ” de la ANGST va concura la „Ora de bun gust”, competitia care premiaza alimentele gustoase, sanatoase si care au un aport nutritional.

Gama „ Tezaur ”, disponibila pe rafturile marilor magazine inca de anul trecut, este realizata integral in cadrul celei mai vechi fabrici de Salam de Sibiu din Romania – SALSI SA SINAIA.

ANGSTRetetele utilizate pun in valoare gusturi romanesti – clasice sau picante – produsele fiind fie rasucite si legate manual, fie doar legate si maturate in tihna, ingrijite zi de zi de Oameni Destoinici, la final ele putand fi Savurate intr-un regal al simturilor ce te va face sa-ti doresti sa gusti inca o data si inca o data…


Despre ANGST
Brandul ANGST functioneaza in baza a trei companii: Angst Ro SRL (fabrica de produse fiert-afumate), Angst Bistro SRL (gastronomie si ready-mealuri) si SALSI SA SINAIA (produse crud-uscate).

Anul trecut, grupul a anuntat ca a finalizat preluarea pachetul majoritar de actiuni al fabricii de produse crud-uscate din Sinaia, detinand astfel 88% din actiunile SALSI. SALSI SINAIA este cea mai veche unitate producatoare de Salam de Sibiu din Romania, produs protejat la nivel european datorita certificarii IGP. Sorin Minea a devenit actionar majoritar al grupului Angst in 2010, cand a preluat 60% din participatia omului de afaceri Urs Angst.Perioada de inscriere a produselor la „Ora de bun gust” a fost extinsa
Daca sunteti producator sau procesator si sunteti mandru de produsele romanesti pe care le realizati, va invitam sa va inscrieti la concursul „Ora de bun gust”. Acesta se desfasoara pe parcursul expo-conferintei „Produsul Romanesc”, prin care ne propunem sa aratam produselor facute pe tot teritoriul Romaniei respectul pe care il merita. Prin inscriere, ne sustineti in procesul de promovare a produselor romanesti, in care vedem mostenirea pe care o transmitem generatiilor mai tinere.

MAI AVETI CATEVA ZILE LA DISPOZITIE PENTRU A VA INSCRIE LA EXPO-CONFERINTA!