ANGST – Gama “Tezaur” by Salsi Sinaia

ANGST

In anul Centenarului, Grupul ANGST anunta lansarea gamei denumita “Tezaur” realizata integral in cadrul celei mai vechi fabrici de Salam de Sibiu din Romania – SALSI SA SINAIA.

Domnul Sorin Minea, directorul general al grupului a declarat :

Creativitatea conferita de viziune, deschiderea spre nou si curajul de a face lucrurile autentic sunt cei trei piloni ce definesc unicitatea brandului ANGST reflectata prin noua gama de produse.

Aceasta provoaca simturile prin intermediul unor specialitati facute in tihna, dupa filozofia simpla a mesterului faurar, caci gustul este o chestiune ce tine de maturitate, oglindind practic conceptul de “Craft Quality” din arta mezelaritului . Cei peste 100 de ani de traditie confera legitimitate mestesugului ridicat la rang de arta ce transmite emotie prin intermediul mainilor harnice, trudite.

Gama “Tezaur” este construita extrem de personalizat, inducand, fara drept de apel, crearea unei legaturi umane, plurisenzoriale intre produse si consumatorii clasici si moderni, tineri si maturi, deopotriva, facand astfel diferenta in categoria Premium Quality.

Retetele utilizate pun in valoare gusturi romanesti – clasice sau picante – produsele fiind fie rasucite si legate manual, fie doar legate si maturate in tihna, ingrijite zi de zi de Oameni Destoinici, la final ele putand fi Savurate intr-un regal al simturilor ce te va face sa-ti doresti sa gusti inca o data si inca o data…

Ingredientele noastre – Credinta, profesionalism, pasiune si aplecare spre Detaliu – sunt de nepretuit si se adauga – inca de la inceputuri – in reteta de la SALSI.

“SALAMUL cu DICHIS” este un omagiu adus fondatorului fabricii din Sinaia, domnul Filippo Dozzi, reteta utilizata pastrand, pe langa condimentatia simpla, romaneasca, si o nota subtila mediteraneeana. Salamul este clipsat si apoi legat manual de asa natura incat, la final, felia sa pastreze forma trifoiului cu patru foi, fermitatea fiindu-i conferita de mainile ce stiu a face acest lucru de mai bine de 100 de ani.

“PICANTERIA cu DICHIS” este singurul salam curbat de pe piata noastra si aduce in prim-plan o nota aromata, picanta cu masura si care pisca limba exact la momentul potrivit.

“SPECIALITATEA cu DICHIS” isi propune sa scoata la lumina ceea ce bunicii nostri numeau, pe vremuri, MIZILIC – rasfatul culinar ce deschidea discret oricare masa cu pretentii si care era punctat, la final, cu traditionala tuiculita! Carnurile de vita si de oaie perfect asezonate cu condimente aromate, tocate grosier si umplute in membrane naturale rasucite manual si maturate in tihna sunt incercarea noastra personala de a redescoperi simplicitatea aromei satinate a carnii veritabile de oaie innobilata cu o atingere de mucegai…

Angst. Artizan al carnii . La Sinaia – de peste 100 de ani.