Noul test Neogen pentru detectarea rapida a E. coli

0
902

Compania Neogen a primit aprobarea de la Institutul de Cercetare AOAC pentru un nou test de detectare a AND-ului de E. coli O157: H7.

Linia ANSR de E. coli O157: H7 detectează bacteria după 10 minute de la timpul de reacție după prepararea probei.

Este o metodă de testare prin reacția de amplificare izotermă care amplifică ADN-ul oricăror bacterii țintă prezente în probe la niveluri detectabile. Metoda Neogen de detectare a agenților patogeni poate furniza rezultate definitive în 12 de ore de la momentul în care proba este luată.

Testul a fost validat pentru testarea cărnii de vită materie primă, carne lucru de vită, lăstari verzi și apa germină de irigații.

Ed Bradley, vicepresedinte Neogen pentru siguranța alimentelor, a declarat că această aprobare din partea AOAC oferă clienților o asigurare în plus că testele funcționeze conform așteptărilor.

patogeni

“ANSR este cel mai rapid test pentru detectarea patogeniilor, disponibil pe piață- cu rezultate în numai 10 minute. Comparativ cu timpul de trei ore la celelalte metode, cum ar fi reacția de polimerizare în lanț, sau PCR, pentru a produce rezultate la nivel de ADN, care este o diferență uriașă într-un laborator de cu flux de lucru, precum și în operațiunile unui producător alimentar care are laborator propriu de testare.”

Neogen a lansat, de asemenea, un program pentru sistemul său de ANSR rapid de detectare a agentului patogen. Acesta are o perioadă de testare gratuită de 30 zile în fabrică pentru orice test ANSR.

Linia Neogen de produse ANSR, include, de asemenea aprobarea Institutului de Cercetare AOAC pentru Salmonella, Listeria monocytogenes și Listeria.

Neogen Corporation este un lider in dezvoltarea și comercializarea de kit-uri de testare care oferă soluții pentru siguranța alimentară. Produsele sunt de neegalat in ceea ce priveste usurinta in utilizare, confort și viteza de răspuns pentru furnizarea rezultatelor analizei. Testele sunt concepute special pentru a minimiza timpul de utilizare și pentru a maximiza confortul.