Romania, tara europeana cu cele mai mari vanzari pentru biotehnologiile Microcat

0
587

La editia din acest an a Targului international pentru industria alimentara, Indagra Food 2016, desfasurat la Romexpo, Bucuresti, in perioada 2-6 noiembrie, Aqua D&P Technologies, societate ce activeaza in domeniul epurarii apelor uzate si al protectiei mediului, in general, a promovat solutiile Microcat, biotehnologii extrem de cerute de piata romaneasca.

bioactivatoriPrintre solutiile Microcat ce sunt puse la dispozitia companiilor romanesti prin firma Aqua D&P Technologies se numara biotehnologiile dedicate statiilor de epurare cu probleme in atingerea parametrilor, biotehnologiile pentru curatarea, degresarea si intretinerea retelelor de canalizare, biotehnologiile pentru bioremedierea solurilor (pentru revitalizarea terenurilor supraexploatate si a terenurilor contaminate), cele pentru tratamentul deseurilor (dezodorizare si curatare) si biotehnologiile cu aplicabilitate in zootehnie si acvacultura (biotehnologii care imbunatatesc calitatea mediului si stimuleaza productia). Biotehnologiile Microcat® sunt brevetate de catre Institutul Bioscience din Statele Unite si contin elemente naturale sigure pentru mediul inconjurator. Fiecare produs este formulat pentru a furniza performanta de top fara sa afecteze calitatea mediului inconjurator. Activitatea accelerata a microorganismelor continute, duce la eliminarea rapida a poluantilor si improspatarea populatiilor existente de microorganisme.

Anul acesta cererea pentru biotehnologiile Microcat a crescut extrem de mult, in special pe segmentul de epurare, comparativ cu anul trecut, conform datelor Aqua D&P Technologies, existand posibilitatea ca pe acest segment, valoarea vanzarilor Aqua D&P sa atinga pentru tot anul 2016 o crestere de peste 100% comparativ cu 2015. ”Suntem in Europa, tara cu cele mai mare vanzari pentru biotehnologiile Microcat, dupa Olanda, tara care insa contabilizeaza vanzarile din mai multe state (si nu doar din Olanda)”, declarau oficiali ai companiei.

Sunt doua motive majore pentru care cererea a crescut asa de mult, primul este acela ca am trecut peste scepticismul beneficiarilor, acestia convingandu-se de eficienta preparatelor, iar al doilea este fapul ca sunt foarte multe zone cu probleme, iar beneficiarii doresc o rezolvare garantata.

Aqua D&P Technologies este o societate cu capital integral romanesc care activeaza in domeniul protectiei mediului si industrial, cu o experienta de peste 30 de ani a fondatorilor companiei in domeniul industrial si peste 20 de ani in protectia mediului, fiind lider in randul furnizorilor de solutii si echipamente din aceste domenii.
Serviciile Aqua D&P Technologies includ proiectare, livrare echipamente, montaj si punere in functiune, instruire operatori si urmarire periodica a functionarii, garantie si postgarantie.
Gama completa de biotehnologii, pe www.microcat.ro.
Aqua D&P Technologies este furnizor de solutii pentru:

Statii de epurare si tratare a apelor uzate
Incineratoare deseuri
Instalatii pentru deshidratarea namolului
Pompe si grupuri de pompare
Instalatii de filtrare si potabilizare
Biotehnologii
Bazine din otel emailat (glass lined steel)
Decantoare centrifugale
Separatoare verticale pentru industria lactatelor
Solutii complete de separare pentru vinificatie
Automatizare si control
Alte echipamente electro-mecanice

Avem solutia pentru fiecare beneficiar, indiferent din ce ramura economica provine. Mai multe informatii pe: www.aquadp.ro