In decembrie, SC Marcel SRL va deschide o a 2-a fabrica, specializata în productia de crud-uscate

0
1023

SC Marcel SRL a avut de anuntat la editia din acest an a Targului international pentru industria alimentara, Indagra Food 2016, desfasurat la Romexpo, Bucuresti, în perioada 2-6 noiembrie doua evenimente fericite.

SC Marcel SRL a anuntat la editia din acest an a Targului international pentru industria alimentara, Indagra Food 2016 atat deschiderea fabricii de crud-uscate, cu o capacitate de 30 de tone/zi, care se adauga celei deja existente la Rachiteni, cu o capacitate de 50 de tone pe zi, cat si împlinirea a 25 de ani de activitate. SC Marcel SRL a fost înfiintata în 1991, cu capital integral romanesc si cu o gama de 3 produse si 15 angajati.

20161104_122724_resizedÎn prezent, MARCEL are peste 300 de angajati si realizeaza peste 100 de sortimente din toate gamele de produse: preparate fierte si afumate, semipreparate, carne proaspata si congelata, preparate crud-uscate si o gama de produse conexe, “Gospodina”. Produsele Marcel si Gopspodina sunt comercializate pe plan regional prin distribuitori, dar si în reteaua proprie de magazine. 40% din productie este comercializata prin magazinele proprii, 40% merge la export în Italia, Anglia Spania, Portugalia, Franta, Belgia, Luxemburg si Cipru.

”Putem produce orice reteta sub marca proprie sau brand privat, adaptata nevoilor partenerilor nostri,” declara proprietarul companiei.

Unul din secretele succesului firmei consta în originea controlata a materiei prime, explica reprezentantii companiei, societatea detinand ferme proprii de crestere si îngrasare a porcilor si un abator propriu cu peste 30.000 porci sacrificati anual