”Ce ne recomanda?” 20 de milioane de mp construiti – Frisomat

0
815

”Ce ne recomanda?” isi intreba auditoriul, la Expo Conferinta RO.aliment, care s-a desfasurat pe 15-16 iunie 2016, la Hotel Sport, din Poiana Brasov, Csaba Demeter, Marketing Manager al Frisomat, producator de hale metalice pentru industria alimentara.

Voi face o scurta introducere in marketing…”, isi continua acesta prezentarea, ”si va voi spune povestea unui tanar antreprenor: Vede o fata frumoasa la o conferinta, se apropie si spune ca este un antreprenor bogat si ii cere mana. Acesta este “MARKETING DIRECT”. La aceeasi petrecere, un prieten se duce la o fata si aratand spre tanar spune: Este bogat, ar trebui sa vorbesti cu el. Aceasta este “RECLAMA”. O fata frumoasa se opreste si spune: Esti un antreprenor care promite. Vreau sa ma casatoresc cu tine! Aceasta este “RECUNOASTEREA BRANDULUI”. Tanarul i se adreseaza spunand ca este bogat si ii cere mana. Primeste o palma. Acesta este “FEEDBACK-UL CLIENTILOR.

”Ce ne recomanda?”, isi reia intrebarea adresata auditoriului Csaba Demeter. ”Avem 20 ani de experienta in Romania si de 40 de ani la nivel mondial. Ne-am fondat in 1996, in Romania. In toti acesti ani am construit hale metalice 800.000 mp de hale, adica 705 hale metalice pentru 610 clienti. Iar in lume am construit peste 20 de milioane mp de hale metalice. Acest lucru ne-a permis sa ne facem o idee despre ceea ce dumneavoastra aveti nevoie. Dumneavoastra nu aveti nevoie de o simpla hala. Daca nu ar fi cerintele de siguranta alimentara procesul de productie s-ar putea ddesfasura si sub cerul liber, as exagera un pic. Dumneavoastra aveti nevoie sa prelucrati mai bine si mai repede produse. Noi vorbim de acele elemente de care dumnevoastra sunteti interesati: siguranta, imaginea companiei, cresterea eficientei productiei si nu in ultimul rand doriti treceti repede la productie fara timp de asteptare mare rapiditate in constructie. De aceea, inainte de toate noi analizam de ce aveti dvs. nevoie! Inca nu va cerem mana … care semneaza contractul cu Frisomat!

Oferim tuturor clientilor:
Proiectare (hala metalica + fundatie)
Optimizare
Materiale de constructii agrementate
Transport materiale de constructii
Montaj cu echipe proprii

Oferim si mentenanta. De ce? Pentru ca folosim materiale de calitate cu rezistenta mare.
Oferim de asemenea experienta in proiecte finantate prin fonduri Europene,” arata Csaba Demeter.

Tot in cadrul prezentarii, reprezentantul Frisomat a aratat o serie de constructii metalice de referinta pentru constructiile metalice realizate de Frisomat pentru INDUSTRIA ALIMENTARA:
– PROCESARE fructe si frigo, 600 mp 20m x 30m x 5m
– MOARA si depozit, 210 mp 10m x 21m x 5,5m, fonduri europene
– DEPOZIT CEREALE, sau garaj utilaje, 1.000 mp 14m x 70m x 6m
– FERMA DE ANIMALE, crestere porci 2.550 capete, 2.265 mp, 15m x 151m x 3,5m
– FABRICA DE PAINE, Produse de patiserie, 1.600 mp
– PRODUCTIE DE BORS, 600 mp.

frisomatprofrutta

frisomatprofrutta1