Depozit frigorific sau fabrica de procesare? Bazati-va pe experienta Frisomat

0
1302

Frisomat acorda o atentie deosebita din partea proiectantilor si echipelor care executa lucrarea datorita complexitatii lucrarilor de constructii din domeniu alimentar.

Materialele folosite sunt omologate si testate, cu imbinari perfecte pentru acest tip de constructii deoarece trebuie sa fie foarte usor de curatat si de igienizat, tratate antibacterian si antifungic, rezistente la contactul cu acizii lactici si substantele specifice folosite la igienizare.

logoFrisomatConstructiile Frisomat sunt potrivite pentru: abatoare, spatii de procesare carne sau lapte, depozite frigorifice, fabrici de conserve, fabrici de paine etc. Indiferent de dimensiuni sau locatie, Frisomat va este alaturi cu solutii constructive de inalta calitate si fiabilitate.

Constructiile usoare de la Frisomat sunt gata mai repede decat cele clasice din beton. Iata cateva exemple de la clientii nostri.

Frisomat va ridica pentru dumneavoastra, in timp record, o hala cu structura galvanizata din profile extrem de rezistente si eficiente.

Reduceti timp si bani

Constructia dumneavoastra este extrem de rezistenta, dar si foarte usoara. Asta inseamna ca poate fi construita rapid, cu o echipa mica de profesionsti cu experienta din domeniu.

FrisomathalaOptiunile dumneavoastra sunt nelimitate

Hala metalica pe care ati ales-o este fabricata din componente rezistente, pe care le puteti personaliza cu usurinta de la un capat la celalalt. Puteti chiar sa o si extindeti ulterior sau sa o mutati intr-o alta locatie.

Frisomat va construieste hala industriala fara a compromite calitatea acesteia. Perioada intre comanda si finalizare nu este decat de doua luni de lucru, chiar mai putin in anumite cazuri.

Oricare ar fi cerintele pentru sediul companiei dumneavoastra, Frisomat se va asigura ca acestea vor fi respectate. Desi cele noua modele standard ale noastre constau in sectiuni standard, aplicatiile acestora se extind mult mai mult: posibilitatile sunt infinite!

Diversificare, rezistenta

Frisomat cauta in permanenta noi posibilitati, ceea ce inseamna ca numarul de aplicatii pentru hale continua sa creasca. Prin urmare, nu ezitati sa ne comunicati cerintele speciale pe care le aveti. Datorita sistemului nostru standardizat, noi cream o multime de posibilitati.

Mai multe informatii pe website-ul Frisomat.

Frisomat este Partener al EXPO-Conferintei RO.aliment “Produsul romanesc si valoarea lui pe piata”, care are loc in 15-16 iunie la hotel Sport, Poiana Brasov.

Domnul Csaba Demeter, Marketing Manager al companiei va sustine o prezentare intitulata Hale Metalice Frisomat. Ce ne recomanda? pentru producatorii si procesatorii de legume-fructe, carne si lapte, prezenti la eveniment. Mai multe detalii puteti afla pe site-ul evenimentului.