Conditii de plata avantajoase pentru utilaje de panificatie, patiserie

0
1061

Incepand cu luna mai a acestui an, procesatorii din domeniile brutarie, patiserie si cofetarie se pot bucura de conditii de plata mai avantajoase la achizitionarea echipamentelor, datorita parteneriatului incheiat intre Nova Pan si BT Leasing

Astfel, utilarea spatiilor de productie  cu echipamente noi nu mai reprezinta un efort prin dobanda acordata care este de numai 4,9 %, dar si datorita taxei de acordare de 0,9 % si a comisionul de gestionare de doar 0,08 %.

Nova_Pan2Conditiile de plata au fost negociate special de Nova Pan pentru a-i sustine pe toti cei care doresc sa investeasca in echipamente de panificatie, patiserie, cofetarie si gelaterie cu un efort financiar redus, plata putandu-se efectua chiar si in 48 de rate lunare.

Pe websiteul www.novapan.ro poate fi studiata gama de utilaje comercializate, avand posibilitatea de a trimite direct si cereri de oferta pentru echipamentele de interes. Detalii suplimentare despre programul de leasing se pot obtine contactand reprezentantii Nova Pan la email: vanzari@novapan.ro sau telefon 0268 331 332.

Nova_PanNova Pan este o companie brasoveana, cu capital integral romanesc, care in cei 15 ani de activitate a devenit unul dintre cei mai importanti distribuitori de echipamente si accesorii pentru morarit-panificatie, patiserie-cofetarie din Romania. In prezent, colaboreaza cu peste 40 de producatori, pentru multi dintre acestia fiind unic distribuitor autorizat in Romania.