Frisomat Romania participa la Ziua Porumbului 

0
463

Ziua Porumbului este o sarbatoare anuala organizata pentru a cunoaste cat mai bine hibrizii de porumb. Evenimentul este un bun prilej de a compara rezultatele altor ani, de a testa tehnologii noi ale culturii porumbului, diferiti hibrizi de porumb, ce noutăți sunt oferite in materie de utilaje, metode de depozitare si multe altele.

Frisomat, lider in constructia de hale agricole si industriale bifeaza participarea si la editia din acest an.

frisomat5Sustine agricultura cu 3 tipuri de hale special alese pentru a raspunde la nevoile fiecarui agricultor:
Depozit de cereale mic – 210 de mp.
Depozit de cereale si garaj utilaje mediu – 495 de mp
Depozit multifunctional mare – 820 de mp.
Pretul de la care porneste pe mp este de 80 de EURO + TVA. Include structura galvanizata de cea mai inalta calitate, proiect DTAC, transport.

A fi fermier sau agricultor nu inseamna a avea grija doar de animale sau cereale, inseamna sa ai grija de tot ce ajuta in constructia si mentinerea armonioasa a productiei. Echipa Frisomat concepe si hale in vederea protejarii si depozitarii utilajelor de mari dimensiuni. Acestea sunt construite astfel incat cerealele sau utilajele sa fie tinute in siguranta intr-un mediu uscat si spatios. Indiferent de dimensiuni, echipa Frisomat indeplineste cele mai bune conditii de constructie pentru materiile prime sau utilaje, deoarece structurile galvanizate folosite sunt gata mai repede decat cele clasice din beton sau profile grele.

Sarbatoarea aduna de la an la an din ce in ce mai multi participanti, incluzand in primul rand, fermieri din toată țara, pecum si firme prestigioase din domeniul agricol. Editia de anul acesta are loc in data de 8 septembrie, in cadrul fermei ELSIT, in judetul Ialomita.