Cheagul animal pentru gust maturat si rafinat

0
715

MTC ROMANIA va pune la dispozitie diferite tipuri de cheag animal, obtinute din stomac de vitel, miel si / sau ied, produse de partenerul nostru traditional Caglificio Clerici (Italia) – cu o experienta de peste 140 de ani in acest domeniu.

Principalele beneficii ale cheagului animal sunt:

  • Cresterea randamentului in branzeturi, datorita actiunii specifice a enzimelor asupra cazeinei;
  • Obtinerea unei arome deosebite in produsele traditionale;
  • Compozitia 100% naturala, constanta la fiecare lot produs;
  • Permisiunea de utilizare in productia branzeturilor cu Denumiri de Origine Controlata. In promovarea branzeturilor maturate la care se impune utilizarea cheagului animal, ar trebui sa evidentiem mai mult calitatile pe care le cauta consumatorul modern. Cu cat o branza este mai maturata, cu atat continutul de lactoza este mai mic, fiind in general agreata de persoanele cu intoleranta lactozica.

Totodata, branzeturile ofera senzatie de satietate pentru mai mult timp si au un indice glicemic foarte scazut. Cheagul animal poate fi utilizat si in productia branzeturilor cu maturare scurta. O simpla telemea maturata, produsa cu cheag animal, va poate convinge sa apreciati si sa utilizati acest tip de coagulant.

Impreuna putem face un pas important in „educarea” gustului rafinat si maturat.

____________________________________________________________________

Va stam la dispozitie pentru informatii suplimentare. MTC ROMANIA IMPEX SRL tel. 0264 412 583 • office@mtc.ro • www.mtc.ro