Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare informează că termenul până la care vă mai puteți înscrie la conferința „Integritatea Alimentului” este de 23 august.

Integritatea alimentelor și a lanțului alimentar sunt noțiuni tot mai des vehiculate de către specialiștii din domeniu.

În contextul actual, mai ales în momentele de criză legate de siguranța alimentelor, se primesc mesaje confuze despre aliment și alimentație, care erodează încrederea consumatorilor în industria alimentară, în autoritățile publice. Consumatorii sunt din ce în ce mai bine informați și pentru a răspunde cerințelor lor legitime este nevoie de o abordare unitară a tuturor subiectelor de interes pentru aceștia, de la calitate, autenticitate, menținerea siguranței alimentare la contaminanți și fraudare.

INCDBA – IBA București, Asociația Specialiștilor din Morărit și Panificație din România și USAMV București, Facultatea de Biotehnologii, vă invită să luați parte la conferința privind Integritatea Alimentului. Subiectul va fi dezbătut prin prisma a două aspecte: siguranța alimentară și securitatea nutrițională, care constituie cele două secțiuni ale conferinței. Aceasta va avea loc pe 30 august 2017, în Aula mare a Facultății de Biotehnologii din cadrul USAMV București, Bvd. Mărăști nr. 59.

INTEGRITATEA  ALIMENTULUI

Programul conferinței

Expertal: Importanța cercetării pentru asigurarea integrității lanțului alimentar

30 august 2017 orele 10:00 – 16:00

Secțiunea I  Siguranța alimentară
Secțiunea II Securitate nutrițională

31 august 2017 orele 10:00 – 16:00

Secțiunea I Integritatea produselor de morărit-panificație
Secțiunea II Cercetări privind identificarea unor factori care pot afecta integritatea alimentelor

Evenimentul care va avea loc în perioada 30 – 31 august  2017 în Aula mare a Facultății de Biotehnologii din cadrul USAMV București, Bvd. Mărăști nr. 59, va fi organizat în cadrul Programului POC Transfer – proiect EXPERTAL și cu sprijinul proiectului PN 16 46 04 02 din Programul Nucleu Nutrisan și va găzdui Cea de-a XXVI-a ediție a Simpozionului anual al Asociaţiei  Specialiştilor din Morărit şi Panificaţie din România.

Detalii suplimentare

asmp@bioresurse.ro |  cristina.stanciu@bioresurse.ro | www.bioresurse.ro, www.iba-expertal.ro