8 finalisti la Arena Bucatarilor 2018

0
129

„ Arena Bucatarilor ”, cel mai important concurs national de arta culinara dedicat profesionistilor gastronomiei si-a desemnat cei 8 finalisti, in urma semifinalelor regionale desfasurate pe 19 si 20 mai la Bucuresti.

Actul final al celei de-a noua editii a competitiei de gatit deschisa bucatarilor profesionisti,  „ Arena Bucatarilor ”, va avea loc la Bucuresti, in luna noiembrie.  In finala competitiei Arena Bucatarilor s-au calificat opt concurenti, respectiv ocupantii locurilor I si II din semifinalele regionale. Acestia sunt:

Bucatarii concurenti care s-au clasat acum pe primele trei locuri la semifinalele Est, Centru, Vest si Bucuresti au primit, in functie de punctajul obtinut, premii in valoare de 2.500 lei (locul I); 1.500 lei (locul II) si 1.000 lei (locul III).

Despre Arena Bucatarilor:
Incepand cu anul 2010, Selgros a organizat si gazduit competitia Arena Bucatarilor, concurs destinat gastronomilor din Romania.

Devenita deja traditie, competitia si-a propus sa premieze priceperea si maiestria celor mai pasionati bucatari profesionisti care demonstreaza juriului, prin tehnici ingenioase de preparare a bucatelor, ca merita unul dintre premiile oferite de Selgros Romania.

Incepand cu 2013, competitia Arena Bucatarilor este afiliata competitiei internationale Les Chefs en Or a grupului Transgourmet.

Despre Selgros:
Selgros Cash&Carry Romania este unul dintre cei mai importanti operatori din comertul romanesc. Compania si-a inceput activitatea pe piata locala in 2001, iar in prezent detine 22 magazine in Bucuresti, Alba-Iulia, Brasov, Iasi, Targu Mures, Oradea, Cluj, Ploiesti, Timisoara, Craiova, Bacau, Galati, Braila, Arad, Suceava, Constanta si Bistrita.

Din 2011, compania este parte a Transgourmet Holding AG cu operatiuni in Elvetia, Franta, Germania, Austria, Polonia, Romania si Rusia. Preluarea retelei de catre Transgourmet confirma atentia crescanda pe care Selgros o acorda pietei gastro si evidentiaza calitatile definitorii ale companiei: puterea succesului, energia excelentei si pasiunea ca baza a oricarei actiuni.

Accesul in magazine se face pe baza cardului de membru al clubului profesionistilor si pasionatilor de bunataturi.