Afacerea de familie Tano Prod sustine campania de informare „Sa intelegem mai bine alimentele”

0
165

Tano Prod, producatorul de dulciuri din Giurgiu, se va implica in campania „Sa intelegem mai bine alimentele” pe toata durata de desfasurare, timp de sase luni.

In cei 17 ani in care a activat pe piata romaneasca, Tano Prod a investit in tehnologia utilizata in unitatea de productie, dar si in calitatea materiei prime, cu scopul de a furniza dulciuri sanatoase, pe gustul tuturor, pornind de la dezideratul fondatorului „O napolitana pentru fiecare copil!”.

Unul dintre cele mai vehiculate mituri legate de consumul de alimente este legat de nocivitatea dulciurilor. Pentru a dovedi ca exista produse dulci romanesti, de care se pot bucura chiar si cei care au o dieta cu un numar redus de calorii sau persoanele cu restrictii medicale, Tano Prod a raspuns pozitiv apelului campaniei „Sa intelegem mai bine alimentele”, organizata de revista RO.aliment.

In procesul de fabricatie, Tano Prod foloseste doar materii prime vegetale de inalta calitate si nu foloseste solventi, hidrocarburi, acizi periculosi, arome identic naturale sau coloranti, acesta devenind standardul de calitate vizat si de alti jucatori din industria romaneasca de-a lungul anilor.


Despre Tano Prod
Tano Prod a aparut pe piata in 2002, dar flexibilitatea sa si dorinta de a dezvolta noi produse si retete in permanenta si mai ales de a investi in linii de productie l-au facut sa dobandeasca o pozitie confortabila pe piata dulciurilor din Romania.

Productia a demarat cu trei sortimente de napolitane vrac, produse pe o linie manuala la acel moment, insa in prezent unitatea poate furniza peste 40 de sortimente, ca urmare a dotarii cu o linie automata.

Lansarea pe piata a napolitanelor fara zahar BON LIFE – SUGAR FREE a fost momentul in care Tano Prod a cucerit si un alt public tinta: diabetici sau persoane cu restrictii alimentare, dar si consumatori ce prefera produse dietetice. Targetarea publicului premium, prin lansarea sortimentului NAPOLITANO, a fost un alt moment semnificativ din activitatea Tano Prod.

Acesta produce, in prezent, o gama variata de produse: napolitane si ciocolata, produse dietetice, prajituri, fursecuri si pandispanuri, fiind primul producator roman care a pus pe piata napolitane cu crema cappucino.

Produsele Tano sunt distribuite pe piata nationala, in toate judetele, dar si in extern (Republica Moldova, Ungaria, Serbia, Macedonia, Slovacia si Cehia), producand si in regim Private Label. Mai multe informatii gasiti pe site-ul oficial al companiei: http://www.tanoprod.ro/1-produse.html


Despre campania „Sa intelegem mai bine alimentele”
● Este o campanie de educare, informare si constientizare a consumatorului
● Se desfasoara pe parcursul a 6 luni incepand cu 7 iunie 2019 in Bucuresti, Iasi si Cluj
● Isi propune sa educe consumatorii in sensul unei mai bune intelegerii a felului in care sunt produse alimentele pe care ei le gasesc la raft
● Raspunsul la intrebari precum „Ce contin alimentele?” reprezinta aspecte pe care consumatorii il au in vedere din ce in ce mai mult
● Isi propune sa realizeze o apropiere intre perceptia consumatorilor si a producatorilor despre notiuni importante in decizia de cumparare precum: ingrediente naturale, organice, grad de procesare etc.
● Isi propune sa prezinte consumatorilor beneficiile unei alimentatii echilibrate
● Reprezinta un mod activ de informare si educare, datele care vin de la o terta parte – un specialist – ofera o mai mare credibilitate demersului

Vreau sa aflu mai multe informatii despre campanie!