Borsec este PARTENER PRINCIPAL al celei de a treia editii a Expo-Conferintei Produsul Romanesc ” – 100 de ani de Romania – 100 de ani de traditie – 100 de gusturi alese”

0
384
Borsec_Partener_principal, Romaqua

Apreciata de peste doua secole, Borsec, brandul ce poarta cu mandrie titlul „ Regina apelor minerale ”, este PARTENER PRINCIPAL al Expo-Conferintei Produsul romanesc – ” 100 de ani de Romania – 100 de ani de traditie – 100 de gusturi alese”, editie aniversara dedicata Centenarului.

Borsec  este de asemenea SPONSOR EXCLUSIV al concursului „ Ora de bun gust ”,  moment special in cadrul caruia produse fabricate in Romania vor intra in competitie pentru castigarea trofeelor „ Gustul ales”.

Ajuns la cea de-a 3-a editie, Expo-Conferinta marca Ro.aliment, reprezinta cel mai de succes eveniment de promovare a PRODUSULUI ROMANESC, eveniment care se va desfasura in ziua de 7 iunie la Clubul Diplomatic din Bucuresti.

Cei 100 de ani care se implinesc de la Marea Unire sunt cu siguranta motiv de bilanturi. Sunt marci romanesti care au trecut testul timpului si au parcurs alaturi de Romania drumul ei istoric cu suisurile si coborasurile sale.

Peste 210 ani de traditie si prestigiu

La ceas aniversar vom sarbatori produsele romanesti si vom face bilantul anilor ce au trecut, avand alaturi de noi spre a ne servi drept exemple, branduri romanesti de succes din industria alimentara, iar Borsec este unul dintre acestea. Borsec este dovada vie a dainuirii peste secole.

Apa minerala naturala Borsec este, inainte de toate, o sarbatoare in sine. O sarbatoare a tineretii perpetue, a sanatatii, vitalitatii si energiei nestavilite. A tineretii, pentru ca te ajuta, datorita efervescentei sale persistente si amuzante, sa te mentii tanar si vesel. A sanatatii, pentru ca sunt deja renumite proprietatile terapeutice ale izvoarelor Borsec. A vitalitatii si energiei pentru ca, s-a dovedit, numai apa minerala poate sa te incarce de energie benefica, generand un dinamism debordant.

Borsec este nu doar „ Regina apelor minerale ”, este si colectionara de inimi si titluri, obtinand de-a lungul timpului zeci de medalii si distinctii dintre care cele mai importante fiind:Cea mai buna apa minerala din lume”, distinctie obtinuta in anul 2004 la cea mai importanta competitie de profil din Statele Unite; „ Cel mai de incredere brand in categoria apelor minerale naturale ”, castigand titlul Trusted Brand de zece ori consecutiv; „ Superbrand ” la fiecare editie Consumer Superbrands organizata in Romania.