INGREDIENTS, Solina Romania

Pe lângă scopul pur informativ al evenimentelor adresate specialiștilor din industria alimentară, pe care INGREDIENTS SHOW îl servește prin workshopurile tehnice, am vrut să facilităm la cel mai înalt nivel și activitățile de NETWORKING, prin intermediul acestei conferințe.

Am lucrat intens și am conceput evenimentul astfel încât să creăm o atmosferă prielnică pentru realizarea de noi contacte, consolidarea celor cu vechii parteneri și schimbul de informații. Pentru că informația înseamnă putere, iar a cunoaște poate face diferența între un business de succes și unul ce se ține pe linia de plutire, am vrut să aducem la un loc furnizorii de ingrediente și materii prime, pe care i-am ales după cele mai stricte standarde, și procesatorii din industria cărnii, lactatelor și panificației/dulciurilor.

Împreună vom scrie viitorul industriei alimentare, la INGREDIENTS SHOW (6 – 7 septembrie, Sovata).

Profitați de ocazie să intrați în legătură cu oamenii ce vă pot ajuta să vă duceți afacerea la un alt nivel și aflați la cald informații ce v-ar putea aduce cu un pas în fața concurenței dumneavoastră.

Networkingul, la puterea a doua

Timp de două zile, puteți să aveți întâlniri cu persoanele care vă interesează din agrobusinessul românesc, persoane la care ajungeți cu dificultate pe alte căi. Ori puteți stabili întâlniri ulterior, având posibilitatea să analizați informațiile obținute prin participarea la INGREDIENTS SHOW.

Business la cele mai înalte cote

Special pentru dumneavoastră, am ales să organizăm evenimentul în centrul țării, pentru a fi relativ ușor de ajuns din orice parte a țării. Decizia de a desfășura conferința la Danubius Health Spa Resort a fost luată ușor, datorită locului impresionant, în inima naturii, cu acces la SPA și servicii de calitate. Pentru dumneavoastră, am obținut accesul gratuit la SPA, pentru a vă ajuta să vă reveniți după drum, să vă puneți ordine în gânduri și să vă încărcați bateriile pentru discuțiile pe care urmează să le aveți.

COME FIND THE PERFECT INGREDIENT! COME TO INGREDIENTS SHOW!