Cum arată viitorul suplimentelor alimentare și produselor stupului? Aflăm împreună la SAPS (seminar practic, 6 iulie, București)

0
191

PRODUSELE STUPULUI – ALIMENTE – INGREDIENTE ALIMENTARE – MEDICAMENTE – CUM ARATĂ VIITORUL?

Deși sunt folosite pe scară largă în majoritatea statelor europene, ele fiind consumate ca atare sau intrând în compoziția unor suplimente alimentare, din păcate, evaluarea Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară (EFSA) nu permite înscrierea pe eticheta unor astfel de produse de mențiuni de sănătate, singurele ce rămân valabile fiind cele nutriționale (eventual, căci în cazul propolisului, situația se complică, acesta nefiind o sursă de nutrienți…). În unele state europene, s-a luat decizia ca unele preparate cu propolis să fie autorizate ca medicamente, însă procedura este destul de dificilă…

Cum va arăta deci viitorul unor produse a căror valoare pentru sănătate este totuși de necontestat?

Răspunsul îl vom afla împreună cu doamna Cristina Mateescu,  Dr. Biochimist în cadrul Institutului IBA, la seminarul dedicat suplimentelor alimentare și produselor stupului (SAPS), ce va avea loc pe 6 iulie la București. Organizat în parteneriat cu IBA (Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare) și PRISA (Patronatul Român al Industriei Suplimentelor Alimentare), evenimentul constă în discuții libere cu experții în domeniu, care vă vor răspunde la întrebările trimise în prealabil referitoare la CALITATE, LEGISLAȚIE ȘI COMUNICARE. Alături de reprezentanții IBA și PRISA, la seminar vor prezenta informații esențiale și specialiști INSP, RAC și RASCI.


Dacă sunteți producător, importator, distribuitor, procesator din industria suplimentelor și produselor stupului înscrieți-vă la seminar! Detalii, program, taxă și înscrieri aici. LOCURILE SUNT LIMITATE!