Albalact prelungește colaborarea cu Tibbett Logistics

0
159

Albalact, liderul pieței de lactate din România, a reînnoit contractul pentru livrarea produselor pe piața locală cu Tibbett Logistics, trasportator cu care colaborează din 2014, transmite Magazinul Progresiv.

LactalisTibbett Logistics, unul dintre jucătorii de top de pe piața de logistică și transport din România, a câștigat licitația organizată de Albalact, astfel că va asigura livrarea produselor Albalact pe rutele principale din întreaga țară, a anunțat transportatorul.

„Albalact este un client-cheie pentru serviciul nostru de transport la temperatură controlată în termen util”, a declarat Roxana Cocuz, director Transport în cadrul Tibbett Logistics.

„Tibbett Logistics este pentru noi un furnizor excelent de servicii și a răspuns în mod satisfăcător licitației noastre. Sunt foarte încântat că ne-am prelungit colaborarea și că Tibbett Logistics poate continua în calitate de unul dintre furnizorii noștri importanți de servicii de transport”, a spus Lucian Popa, director Lanț de Aprovizionare în cadrul Albalact.

Albalact este cel mai mare producător de lactate din România. Compania fondată în urmă cu 17 ani de către Raul Ciurtin și-a schimbat anul trecut acționariatul, fiind preluată de grupul francez Lactalis pentru 334,21 milioane de lei (75,18 milioane euro). Albalact a încheiat anul 2016 cu o cifră de afaceri de 527 de milioane de lei, în creștere cu 17% față de anul precedent, potrivit datelor raportate de companie la Ministerul de Finanțe.

Tibbett Logistics este parte a grupului britanic Keswick Enterprises și oferă soluții logistice intermodale și servicii extinse de gestionare a lanțului de aprovizionare pentru industria auto, DIY, alimentație, textilă, retail și alte sectoare FMCG în toată România și în anumite părți din Europa de Sud-Est.