„De ce contează era digitală: cum să vă sporiți eficiența pe lanțul de panificație” este motto-ul sub care se desfășoară anul acesta Adunarea Generală a FEDIMA (Federația Producătorilor Europeni de Ingrediente pentru Panificație), potrivit unui comunicat de presă.

Evenimentul anual va avea loc pe 22 septembrie la Lisabona.

nutrițiaCaracterizate prin vasta lor diversitate și regionalitate, produsele de panificație sunt o expresie a Europei de astăzi. În ciuda faptului că panificația este percepută ca o industrie locală și tradițională, faptele denotă o realitate ușor diferită. Acest sector se modelează pe cerințele consumatorilor. Produsele de panificație călătoresc mai mult ca niciodată, apar tot mai multe produse noi, ciclul de viață al produsului este redus, iar portofoliile devin tot mai complexe. Aceste schimbări pot fi, de asemenea, atribuite inovării digitale, iar valoarea adăugată a acestor inovații nu poate fi neglijată.

Următorii speakeri au confirmat deja participarea:

Anne Fremaux este director în cadrul departamentului de panificație la GIRA. Gira este o firmă de consultanță și de cercetare de piață fondată de peste 40 de ani în urmă. GIRA operează în sectoarele băuturilor și produselor alimentare, precum și în lanțul de distribuție cu amănuntul alimentar din întreaga Europă și din toată lumea în anumite sectoare cum ar fi panificație, carne, pește și produse lactate. GIRA acoperă toate aspectele – nu numai producția agricolă, prelucrarea, comerțul cu ridicata și cu amănuntul, dar și ambalarea, mașinile și echipamentele, serviciile, serviciile de menaj etc. și, desigur, studiile de piață.

Cyrille Filott este strategist global în domeniul produselor alimentare de la Raboresearch. În cadrul sectorului, se concentrează pe lanțul de produse de panificație și pe diverse alte domenii. Raboresearch este departamentul de cercetare al Rabobank, lider mondial în domeniul finanțării alimentelor și agriculturii și a serviciilor bancare orientate pe durabilitate.

Sylvain Bouyon este cercetător în economie și finanțe la CEPS. Înființată la Bruxelles în 1983, CEPS este un grup de conducere și un forum pentru dezbaterea afacerilor europene, cu o rețea extinsă de institute partenere din întreaga lume. Angajamentul CEPS față de independența instituțională este înrădăcinat în independența individuală a savanților săi. Prin urmare, CEPS nu ia poziție cu privire la problemele de actualitate. Cu toate acestea, CEPS se angajează să efectueze cercetări de politică cu privire la provocările cu care se confruntă Europa.

Jeremy White are sarcina de a analiza și de a identifica tendințele emergente și schimbările tehnologice care vor afecta atât consumatorii, cât și întreprinderile. De la Internetul tuturor lucrurilor la inteligență artificială, case inteligente la orașe inteligente, autoturisme autonome până la drone de pasageri, Jeremy are o experiență de primă mână cu privire la tendințele emergente, precum și un contact personal cu oamenii de afaceri care dictează tendințele.

digitalEvenimentul anual a crescut în mod constant și a ajuns să fie locul unde își dau întâlnire reprezentanți din top management din rândul furnizorilor de produse de panificație. Totodată, este evenimentul pe care nu trebuie să îl ratați dacă vreți să înțelegeți dinamica pieței ingredientelor de panificație din Europa. Evenimentul anual al FEDIMA devine un congres profesional cu vorbitori de nivel înalt și dezbateri pline de viață. Este deschis tuturor membrilor și partenerilor din lanțul de panificație. Înregistrarea este obligatorie pe site-ul public al FEDIMA.