Participare fructuoasa la Indagra Food pentru Aqua D&P Technologies

0
103

C hiar din prima zi de desfasurare a targului international Indagra Food 2018, compania Aqua D&P Technologies din Cluj-Napoca, activa in domeniul tratarii apelor uzate industriale si a deseurilor, a incheiat trei contracte pentru livrarea de incineratoare catre procesatorii din industria alimentara.

Incineratoarele oferite de Aqua D&P Technologies din Cluj-Napoca sunt fabricate dupa cele mai inalte standarde, utilizand materiale de prima clasa. Acestea ofera solutii de incinerare pentru toate tipurile de deseuri, de la incineratoare pentru carcase de animale si incineratoare pentru abatoare si carmangerii pana la incineratoare pentru deseuri periculoase.

Deoarece fiecare activitate are specifucul ei, Aqua D&P Technologies poate oferi instalatii de incinerare personalizate, in functie de nevoile fiecarui client.

Sunt disponibile, de asemenea, sisteme de recuperare a caldurii, care produc apa calda. Un incinerator instalat la un abator sau o carmangerie va putea produce apa calda necesara proceselor tehnologice.

Totodata sunt disponibile echipamente optionale, precum sisteme de monitorizare a emisiilor, instalatii de alimentare cu deseuri si extractie cenusa, etc.

La standul firmei din cadrul Indagra Food au fost prezentate principalele solutii tehnologice pe care compania clujeana le comercializeaza:

o Sisteme complete de epurare a apei uzate
o Incineratoare si sisteme de management al deseurilor
o Instalatii de deshidratare namoluri
o Pompe si mixere pentru apa
o Instalatii de potabilizare si filtrare
o Biopreparate specializate pentru Epurare, Degresare Canalizari si Bioremediere

Informatii detaliate despre portofoliul Aqua D&P Technologies si lista de referinte, sunt disponibile pe pagina web a companiei www.aquadp.ro.


Peste 550 de companii din 25 de tari, dintre care mai mult de 380 din Romania, au participat la editia din acest an a Targului international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei – INDAGRA 2018, cea mai importanta manifestare cu profil agricol si alimentar, organizata anual in Romania.

Evenimentul s-a desfasurat in perioada 31 octombrie – 4 noiembrie 2018 si a fost organizat de Romexpo, impreuna cu Camerele de Comert si Industrie din Romania (CCIR) sub Inaltul Patronaj al Presedintelui Romaniei. Organizatorii au estimat ca peste 65.000 de vizitatori au calcat pragul expozitiei care, in acest an, s-a intins pe 64.000 metri patrati.