Produsele protejate la nivel european pot fi degustate in Mall Promenada pe 7 si 8 iunie

0
108

Mirdatod, primul producator roman care a primit certificarea „Denumire de Origine Protejata” (DOP), ofera spre degustare produsele ce l-au consacrat intr-un stand special amplasat in Mall Promenada din nordul Capitalei, cu ocazia campaniei „Sa intelegem mai bine alimentele”.

Mirdatod, afacerea controlata de fratii Mircea si David Todoran, a anticipat directia in care se va schimba piata si a mizat pe o gama de produse montane naturale romanesti, cu o trasabilitate 100% romaneasca, de la furca la furculita.

Acesta este si motivul pentru care s-a alaturat campaniei „Sa intelegem mai bine alimentele”, constientizand, in urma cu multi ani, cat de importanta este educarea consumatorului. De aceea, participa cu mandrie la targurile dedicate productiei autohtone, unde explica vizitatorilor cat de multa grija si atentie se pun in realizarea produselor de Ibanesti.

Reprezentantii Mirdatod, compania sub care sunt vandute produsele de Ibanesti, va asteapta in Mall Promenada in zilele de 7 si 8 iunie, pentru a va deschide apetitul pentru unele dintre cele mai aromate branzeturi disponibile pe piata romaneasca.


Despre Mirdatod
Cu o traditie de peste 25 de ani pe piata romaneasca, Mirdatod dispune de o unitate de procesare a laptelui in comuna Ibanesti din judetul Mures. Recent, a anuntat ca isi va mari capacitatea de productie in acest an printr-o investitie de 7 mil. euro intr-o noua fabrica, realizata din fonduri europene.

Concomitent, exista planuri pentru dezvoltarea de noi produse si extinderea retelei de distributie. Cu un portofoliu de peste 50 de sortimente, produsele de Ibanesti sunt comercializate prin parteneri din domeniul HoReCa, dar si in retelele de magazine Auchan, Mega Image, Penny Market, Selgros, Cora si Profi.Despre Campania „Sa intelegem mai bine alimentele”

Obiectivul campaniei „Sa intelegem mai bine alimentele” este clarificarea ideilor gresite despre continutul alimentelor, cat si consolidarea imaginii producatorilor de alimente, oferind publicului acces la informatii reale, verificate, singurele care pot sta la baza unor alegeri corecte. Ajutandu-i pe consumatori sa cunoasca mai bine produsele reprezinta un avantaj atunci cand in piata/media apar informatii negative, chiar false despre compania sau produsele alimentare.

Campania incepe in 7 iunie 2019 si se desfasoara timp de 6 luni, acoperind evenimente in Bucuresti, Iasi si Cluj, in zone cu trafic mare – mall-uri. In consolidarea mesajului campaniei vom organiza zone de sampling, workshop-uri, „scoala pentru presa” si ampla promovare online si print.

Va invitam sa va alaturati in calitate de partener sau sustinator al campaniei rezervandu-va un stand de sampling sau/si vanzare sau asociindu-va brand-ul cu vizualurile campaniei.

VA PUTETI INSCRIE AICI