Simpozionul Asociatiei Specialistilor din Morarit si Panificatie a ajuns la a XXVII-a editie

0
65

Lucrarile celui de-al XXVII-lea Simpozion anual al Asociatiei Specialistilor din Morarit si Panificatie, se vor desfasura in data de 25 mai 2018 la Sibiu, si se vor incadra intr-un eveniment international, si anume Congresul CEFood care va avea lor in perioada 24-26 mai 2018. Toate aceste evenimente vor constitui o avanpremiera a initiativei “Sibiu capitala culinara 2019”.

Tema simpozionului din acest an este „Rolul fermentatiei in fabricarea produselor traditionale romanesti”, astfel ca sunt deschise posibilitati de abordare specifice si altor domenii, nu numai sectorului de panificatie.

Orasul Sibiu si compania Moara Cibin SA gazduiesc pentru cea de-a patra oara un simpozion al Asociatiei Specialistilor din Morarit si Panificatie din Romania, dupa editiile din anii 1998, 2003 si 2007.

morarit si panificatieSesiunea de comunicari stiintifice si expozitia se vor desfasura in ziua de 25 mai intre orele 10-15, in Aula mare a Facultatii de Medicina ULB Sibiu, str. Lucian Blaga nr.2A, dupa urmatorul program:

Sesiunea I. Prezentarea initiativelor europene Global Harmonization Initiative (GHI) si European Hygienic Engineering & Design Group (EHEDG)

Sesiunea a II – a. Rolul fermentatiei in fabricarea produselor traditionale romanesti

Sesiunea a III – a. Alte subiecte relevante

Sesiunea a IV – a. Prezentarea posterelor

Se vor organiza in comun cu participantii CEFood:

Picnic traditional romanesc – 25 mai ora 19- Camara si Terasa boierului – Hotel Hilton Dumbrava Sibiului

Excursie in imprejurimile Sibiului – 26 mai 2018 – impreuna cu participantii la congresul CEFood.

Va asteptam cu lucrari prezentate in plen sau poster, cu produse pentru expozitie, sa participati alaturi de noi la manifestarile prilejuite de congresul CEFood si simpozionul ASMP!