focare_salmonella

Pentru a putea oferi o calitate constantă consumatorului final, producătorii din industria panificației și patiseriei apelează la ajutorul furnizorilor de ingrediente în configurarea procesului tehnologic.

Variația proprietăților fizice ale făinii este una dintre principalele provocări în acest domeniu, iar eficiența ingredientului utilizat pentru a combate diferențele de calitate constituie cheia unui produs de succes.

În calitate de partener al evenimentului INGREDIENTS SHOW, Enzymes & Derivates va susține o prezentare despre ingrediente pentru standardizarea făinurilor în cadrul workshopului dedicat DULCIURILOR și PANIFICAȚIEI (6 – 7 septembrie, Sovata).

La INGREDIENTS SHOW, aveți două zile la dispoziție pentru a afla cele mai noi produse disponibile pentru piața românească direct de la Enzymes & Derivates și alți distribuitori de ingrediente.

Specialiștii Enzymes & Derivates vor furniza informații despre gama AIT Franța, mixuri complete pentru panificație și patiserie, al cărui motto este „Pentru orice problemă, o soluție tehnică”. Datorită interesului crescut pentru produsele speciale, create pentru a întruni nevoile speciale ale bolnavilor, compania va prezenta și gama de fibre solubile din cicoare, ce pot deveni un aliat de nădejde în realizarea produselor adresate diabeticilor.

De peste 23 de ani, compania Enzymes & Derivates oferă soluții pentru problemele cu care se confruntă producătorii din industria alimentară. Actualizarea permanentă a portofoliului de produse, în concordanță cu nevoile operatorilor, reprezintă unul dintre motivele pentru care firma a crescut organic de la un an la altul, chiar și în contextul economic dificil în care se situează piața românească de câțiva ani. Principala misiune a companiei este furnizarea de soluții cu scopul optimizării procesului tehnologic cu toate particularitățile sale.


INGREDIENTS SHOW este un eveniment unic pentru piața românească, reprezentând o conferință B2B adresată procesatorilor din industria alimentară interesați să își îmbunătățească portofoliul de produse, prin utilizarea unor inovații în materie de ingrediente ori materii prime. Aflat la prima ediție, evenimentul își propune să intermedieze conexiuni la nivel înalt între furnizorii de ingrediente și procesatorii din industria alimentară. Pe parcursul a două zile, cei mai importanți producători și distribuitori de ingrediente își vor prezenta oferta unui public larg format din specialiști din industria alimentară.

SUNTEȚI FURNIZOR DE INGREDIENTE ȘI MATERII PRIME?

Participând la INGREDIENTS SHOW, veți avea șansa să vă promovați în rândul a peste 150 de reprezentanți din industria alimentară (carne, lactate, înghețată, panificație, dulciuri și băcănie). Veniți să scriem împreună viitorul industriei alimentare românești, contribuind activ la dictarea tendițelor de consum prin îmbunătățirea produselor finale cu ajutorul ingredientelor dumneavoastră.

SUNTEȚI PROCESATOR?

Dacă vreți să fiți în pas cu avansul tehnologic și cu elementele noi ce vă pot scuti de bătăile de cap date de utilizarea unor tehnologii și produse învechite, veniți la INGREDIENTS SHOW. Ceea ce directorul de producție poate face pe parcursul a câteva luni prin solicitarea de oferte și prospectarea ingredientelor disponibile pentru piața românească se poate realiza în doar două zile, întrucât la INGREDIENTS SHOW vor fi furnizorii care merită atenția dumneavoastră.

Pentru program și înscrieri, accesați această pagină.

[vc_text_separator title=”PARTENERI PREMIUM” i_icon_fontawesome=”fa fa-cogs” i_color=”peacoc” i_size=”lg” color=”pink” style=”double” border_width=”6″ add_icon=”true”][vc_gallery type=”image_grid” images=”10615,10614,10613″ img_size=”200×140″ onclick=”custom_link” custom_links_target=”_blank” custom_links=”#E-8_aHR0cCUzQSUyRiUyRnd3dy5iaW9jdWx0LnJvJTJDaHR0cCUzQSUyRiUyRmt1ay5jb20lMkZlbiUyRiUyQ2h0dHAlM0ElMkYlMkZ3d3cuY2hyLWhhbnNlbi5jb20=”][vc_text_separator title=”PARTENERI GOLD” i_icon_fontawesome=”fa fa-cog” i_color=”peacoc” i_size=”lg” color=”pink” style=”double” border_width=”6″ add_icon=”true”][vc_gallery type=”image_grid” images=”10959,10967,10968,11003,11004,11101,11100″ img_size=”200×140″ onclick=”custom_link” custom_links_target=”_blank” custom_links=”#E-8_aHR0cCUzQSUyRiUyRnd3dy5pbmFxLnJvJTJGJTJDaHR0cCUzQSUyRiUyRnd3dy5zdXBlcmVnZ3Mucm8lMkYlMkNodHRwcyUzQSUyRiUyRnd3dy5lcHNvbi5ybyUyRiUyQ2h0dHAlM0ElMkYlMkZ3d3cub21uaWFndXN0aS5ybyUyRiUyQ2h0dHAlM0ElMkYlMkZ3d3cub21uaWFndXN0aS5ybyUyRiUyQ2h0dHAlM0ElMkYlMkZyby53ZXNzbGluZy1ncm91cC5jb20lMkZybyUyRg==”][vc_text_separator title=”PARTENERI MEDIA” i_icon_fontawesome=”fa fa-bullhorn” i_color=”peacoc” i_size=”lg” color=”pink” style=”double” border_width=”6″ add_icon=”true”][vc_gallery type=”image_grid” images=”11103,11104″ img_size=”200×140″ onclick=”custom_link” custom_links_target=”_blank” custom_links=”#E-8_aHR0cCUzQSUyRiUyRnd3dy5qdXJuYWx1bGRlYWZhY2VyaS5ybyUyRiUyQ2h0dHAlM0ElMkYlMkZ3d3cuY29tdW5pY2F0ZWRlYWZhY2VyaS5ybyUyRg==”]