Deloitte dezvolta o noua practica digitala in Romania

0
260

Noua practica marcheaza debutul serviciilor de consultanta strategica digitala in Romania. Pentru a oferi solutii adaptate nevoilor in continua schimbare ale clientilor, Deloitte Romania isi extinde practica de consultanta, concentrandu-se asupra serviciilor de transformare digitala.

Cosmin Costea de la COSTEAconsulting.com, un consultant cu experienta vasta in domeniul consultantei digitale in afaceri, va conduce linia de servicii din pozitia de Director de Strategie.

Deloitte Digital este deja lider global in zona digitala si suntem incantati de oportunitatile care ne asteapta”, a spus Oana Petrescu, Partener Coordonator Deloitte Consultanta. “La Deloitte facem echipa cu profesionisti recunoscuti pentru experienta si abordarea lor inspirationala, iar Cosmin aduce competente care se potrivesc si se completeaza cu cele pe care echipa noastra le are”.

In noul sau rol, Cosmin se va axa pe trei directii: transformare digitala, design creativ si implementare de software, concentrandu-se pentru inceput asupra platformei SAP Hybris eCommerce si Marketing.

Sunt onorat sa ma alatur echipei Deloitte. Venirea mea la Deloitte Digital se datoreaza potentialului imens de a genera un impact vizibil pentru clientii nostri. Ii vom sprijini sa adopte si sa integreze suportul digital in modelul de afacere actual, pentru a-si creste vanzarile intr-un mod profitabil. Avem planuri clare de crestere rapida si durabila prin cladirea unei echipe puternice de profesionisti, orientati catre client si folosind tehnologii de ultima ora”, a spus Costea.

Cosmin se alatura Deloitte dupa o cariera de succes in management de 15 ani, in care a inregistrat performante remarcabile in implementarea platformei SAP Hybris E-commerce, marketing digital si transformare OmniChannel pentru retaileri, producatori si furnizori de servicii. Cosmin este de formatie inginer IT, cu o diploma in Executive MBA, obtinuta la Universitatea din Sheffield, Marea Britanie. A fost trainer si consultant pentru strategia si implementarea solutiilor de E-commerce si OmniChannel in retail in Polonia, Ungaria, Turcia, Rusia, Olanda si SUA.

Deloitte Digital a fost desemnat drept “Lider in servicii globale de comert B2B si B2C” de catre Forrester, una dintre cele mai influente firme de cercetare si consultanta din lume. SAP Hybris a acordat Deloitte Digital titlurile de “The Americas Partner of the Year in 2015” si “Partener strategic global”. De asemenea, IDC a desemnat Deloitte Digital drept „Lider mondial in Servicii de consultanta privind strategia digitala pentru operatiuni digitale”.

Ahmed Hassan, Country Managing Partner Deloitte Romania a spus: “Sunt deosebit de incantat de venirea lui Cosmin la Deloitte. El ne va ajuta sa oferim clientilor nostri solutii in spatiul digital, care reprezinta o necesitate pentru orice business modern al zilelor noastre. La Deloitte Digital imaginam, construim si stapanim viitorul. Punem laolalta creativitatea si tehnologia, expertiza in afaceri si cunoasterea profunda a industriei pentru a sprijini transformarea afacerilor clientilor nostri”.