A 19-a editie a Targului National al Mierii va fi organizata la Bucuresti in perioada 14 – 16 septembrie 2018

0
21
miere1, national, Tabara, mierea

Asociatia Crescatorilor de Albine din Romania este organizatoarea celui mai renumit Targ National al Mierii, editia de toamna din acest an debutand vineri, 14 septembrie 2018, pe platforma apicola din Baneasa.

“Cea de-a 19-a editie a Targului National al Mierii, organizata in perioada 14 – 16 septembrie 2018, reprezinta deja un eveniment cunoscut si asteptat la nivelul Capitalei, fiind dedicat in principal consumatorilor de produse apicole. Cei aproximativ 100 de expozanti prezenti – apicultori si firme specializate, isi vor etala produsele intr-o gama extrem de diversificata: de la produse apicole obtinute direct din stupina pana la produse apicole conditionate sau alte preparate derivate din produse apicole – suplimente nutritive si cosmetice etc”, sustin organizatorii.

De asemenea, de acest targ vor putea beneficia si apicultorii deoarece vor fi prezente si produsele dedicate acestora – stupi si componente, utilaje si alte echipamente apicole, produse pentru sanatatea albinelor, produse pentru nutritie, carti de specialitate etc.

“Bucurestenii si nu numai sunt asteptati la Targul Nasional al Mierii, locul perfect pentru a se indulci cu minunatele produse ale stupului, miere, polen, propolis, laptisor de matca, suplimente nutritive si cocktail-uri, produse complet naturale ce vin din bogatia naturii, dar si din harnicia albinelor si apicultorilor”, potrivit ACA.

Asociatia Crescatorilor de Albine din Romania (ACA) sarbatoreste anul acesta 60 de ani de existenta, evenimentul urmand sa fie marcat joi, 6 septembrie 2018, in sala de conferinte a Institutului de Cercetare si Dezvoltare in Apicultura din Bucuresti. Printre invitati se afla ministrul Agriculturii Petre Daea si presedintele Academiei de Stiinte Agricole si Silvice (ASAS), Valeriu Tabara.