Coca-Cola Romania lanseaza, in premiera, Coca-Cola Lime

0
910

Coca-Cola Romania lanseaza, in premiera, Coca-Cola Lime, o bautura racoritoare autentica cu aroma revigoranta de lamaie verde care, in acest moment, este disponibila doar in Romania.

Produsul intra pe piata cu o atitudine indrazneata și se adreseaza – sub sloganul In a world full of lemons, #BeMoreLime – tuturor persoanelor care ies din tipare, se exprima neconventional, iși construiesc propria individualitate și iși asuma acest statut.

coca-colaAlegerea noii arome a venit din dorinta de a adauga gustului clasic de Coca-Cola o noua aroma, diferita. Iar lime-ul este optiunea potrivita – fiind acel ingredient modern, un adevarat trend in bauturi, care se completeaza perfect cu o atitudine autentica și nonconformista.

Aceasta varianta de Coca-Cola Lime a fost dezvoltata pentru Romania, la solicitarea echipei locale, pentru a raspunde preferintelor consumatorilor romani și trendurilor curente de consum.

Incepand cu luna octombrie, odata cu lansarea noului produs la nivel national, Coca-Cola Lime iși propune sa inspire consumatorii sa fie more lime printr-o campanie indrazneata care promoveaza autenticitatea. Aceasta va aduce in prim plan povești locale adevarate care ilustreaza viata unor persoane originale, ieșite din conventional, care și-au asumat sa traiasca altfel. Noi experiente digitale, concursuri cu premii surpriza și executii dedicate instore vor completa aceasta campanie.

Coca-Cola Lime este imbuteliata local, in fabrica din Ploiești și este disponibila intr-o gama larga de ambalaje – sticla NRGB de 250 ml, sticla RGB și doza de 330 ml, sticlele PET de 500 ml, 1,25 l și 2 l). Noua bautura racoritoare va fi distribuita la nivel national, atat in magazinele din comertul traditional și modern, cat si in unitatile horeca.