Transavia va participa la cea de-a 27-a editie a Targului International SIAL

0
526

Transavia, liderul pietei locale de carne de pui si una dintre cele mai importante afaceri de familie din Romania cu peste 25 de ani de experienta in domeniu, va participa la cea de-a 27-a editie a targului SIAL, cel mai mare eveniment international dedicat industriei alimentare.

Evenimentul va avea loc la Paris, in perioada 16-20 octombrie 2016, unde sunt asteptati peste 160,000 de vizitatori din intreaga lume. In fiecare an, targul reusete sa reuneasca peste 7000 de expozanti din mai mult de 100 de tari.

Prezenta noastra la o noua editie a targului SIAL reprezinta o reconfirmare a perfomantei in activitatea pe care o desfasuram si o dovada a faptului ca produsele noastre continua sa fie apreciate atat in Romania, cat si peste hotare.Totodata, suntem interesati sa participam la astfel de evenimente, care constituie o ocazie importanta de a ne consolida parteneriatele existente, de a identifica tendintele din industrie, precum si noile oportunitati de business.”, declara Ioan Popa, Director General Transavia.

Transavia este prezenta in mod constant la targuri si expozitii internationale de profil, cum ar fi Anuga sau Indagra Food.

In ultimii 5 ani vanzarile companiei Transavia au vizat preponderent Uniunea Europeana, in special datorita profilului si evolutiei pietei carnii de pasare la nivel mondial.

De-a lungul anilor, Transavia si-a consolidat pozitia pe piata de export, fiind un partener de incredere datorita calitatii produselor oferite si a seriozitatii cu care isi trateaza colaboratorii. Exportul reprezinta 15% din cifra de afaceri realizata de companie si este realizat in mai multe tari din Uniunea Europeana, precum Marea Britanie, Irlanda, Franta, Olanda, Ungaria, Grecia, Slovacia, Bulgaria, Spania si Croatia. La export, Transavia este prezenta atat cu marci proprii, precum Fragedo si Papane, cat si cu produse sub brand privat.

Pentru mai multe informatii despre Transavia, accesati www.transavia.ro, www.fragedo.ro, sau pagina de Facebook Transavia. Well Made in Romania.

Despre Transavia
Transavia este unul dintre cele mai reputate business-uri de familie romanesti, cu o experienta de 25 de ani pe piata, timp in care a devenit liderul local al industriei de carne de pui. Companie cu capital 100% romanesc, Transavia opereaza sustenabil cu un model de business integrat vertical pentru a oferi cel mai bun standard de alimentatie consumatorilor romani si de pretutindeni. Deschiderea permanenta spre inovatie in business a contribuit la succesul de care Transavia se bucura astazi, clasandu-se in topul celor mai valoroase companii din Romania. Calitatea produselor, precum si performantele atinse, au adus companiei Transavia titlul onorific de Furnizor al Casei Regale a Romaniei in anul 2006, precum si o serie de premii nationale si internationale. In prezent, Transavia are 2000 de angajati, 314 hale in 24 ferme de crestere a pasarilor si 4 ferme de productie vegetala, o fabrica de nutreturi combinate, 3 abatoare performante de ultima generatie si o fabrica de procesare a carnii. Fermele Transavia sunt localizate in 8 judete din Romania, in Alba, Cluj, Sibiu, Brasov, Timis, Mures, Harghita si Caras Severin, unde anual se produc peste 60.000 de tone de carne de pui. Produsele companiei se ridica la cele mai inalte standarde de calitate si sunt prezente in majoritatea lanturilor de retail modern prin bradurile Fragedo si Papane. 15% la suta din productia anuala a companiei merge pe piata de export, in mai multe tari europene, precum Marea Britanie, Irlanda, Franta, Olanda, Ungaria, Grecia, Slovacia, Bulgaria, Spania si Croatia.