Cora si-a lansat magazinul online si la Constanta

0
549

Reteaua de hipermarketuri Cora si-a extins serviciul de cumparaturi online cora.ro la Constanta, pana acum magazinul virtual era disponibil doar in Bucuresti.

”Constanta este un punct strategic pe harta cora Romania, fiind de altfel singurul oras, in afara Bucurestiului, unde avem doua magazine. Extinderea cora.ro la Constanta a fost o decizie de business generata de evolutia magazinelor noastre din acest oras si ne asteptam ca noul serviciu sa fie apreciat de clientii traditionali si, de ce nu, sa castigam clienti noi dintre aceia care asteptau o astfel de alternativa pentru a economisi timp”, a spus Codruta Borza, directorul magazinului cora Bratianu.

Pe site-ul cora.ro vor fi disponibile aproximativ 30.000 de produse, produsele fiind puse la dispozitia clientilor constanteni de hipermarketul cora Bratianu.

Cora va dubla in acest an hipermarketul din City Park Constanta si se dezvolta pe online
2016 este anul online-ului pentru cora, serviciul extinzandu-se in toate cele patru magazine din Capitala. Acum deschidem la Constanta si ne asteptam, in ansamblu, la cresterea numarului celor care ne acceseaza site-ul, comparativ cu 400.000 de utilizatori anul trecut”, a mai spus Codruta Borza.

Potrivit cora, cosul de cumparaturi online este triplu fata de cosul din magazin, produsele cele mai cumparate fiind articole din raioanele ultraproaspete (legume, fructe, carne), din raionul de bauturi (apa, bauturi racoritoare), scutece etc.

Retailerul cora detine o retea de 11 hipermarketuri, magazinul online si servicul coraDrive.