Cristina Hanganu este noul Director de Comunicare si CSR al Lidl Romania

0
424

Incepand cu luna septembrie 2016, Cristina Hanganu ocupa pozitia de Director de Comunicare si CSR in cadrul companiei Lidl Romania.

Din aceasta functie, Cristina Hanganu  va coordona activitatile de PR, Social Media, Comunicare interna, dar si actiunile de responsabilitate sociala. Pozitia a aparut ca urmare a dezvoltarii constante a companiei, care a ajuns in prezent la un numar de 200 de magazine, raspandite in intreaga tara. Inca de la intrarea pe piata din Romania, Lidl a dorit sa fie aproape de consumatori, prin proiecte dedicate pentru acestia si implicarea activa in solutionarea problemelor identificate in comunitate.

Cristina Hanganu are o experienta de peste 20 de ani in domeniul comunicarii, petrecuti deopotriva in companii multinationale si locale, printre care Connex (actual Vodafone), Michelin, Media Pro, Intact Media Group, cat si agentii de comunicare. Ariile sale de expertiza acopera toate domeniile comunicarii si includ elaborarea strategiilor de comunicare corporativa, comunicarea de criza, relatiile cu media, comunicarea interna si CSR.