Deloitte Romania isi consolideaza zona de consultanta in fuziuni si achizitii

0
293
neonicotinoide
fuziune, achizitie

Deloitte Romania isi consolideaza zona de consultanta financiara prin unirea echipei de consultanta in fuziuni si achizitii cu firma Filipescu Visa, in urma acestei tranzactii Ioana Filipescu urmand sa coordoneze departamentul de pe pozitia de partener.

De asemenea, Florin Visa se alatura echipei din pozitia de director.

Suntem incantati de venirea in echipa Deloitte a conducerii Filipescu Visa. Clientii nostri vor cunoaste beneficii extraordinare de pe urma cooptarii Ioanei Filipescu si a lui Florin Visa in echipa actuala. Noua echipa aduce in fata clientilor cele mai bune abilitati de pe piata, care astfel vor primi servicii complete si consistente”, a spus Ahmed Hassan, Country Managing Partner Deloitte Romania.

Deloitte fost implicata pe zona de consultanta in tranzactii majore, precum vanzarea de catre grupul german REWE a 86 de supermarketuri Billa Romania catre Carrefour sau vanzarea de catre GoodMills Romania a lanturilor de magazine Belforno catre management, precum si consultanta acordata Bog’Art in obtinerea unei finantari de 10 milioane euro numerar si 10 milioane euro disponibili pentru scrisori de garantie.

Echipa de consultanta financiara a Deloitte numara peste 40 de profesionisti specializati in evaluarea si modelarea afacerilor, fuziuni si achizitii, finante corporative, servicii de suport in tranzactii si investigarea fraudelor.

In ultimii ani, Filipescu Visa a fost implicata in numeroase tranzactii de impact cum ar fi consultanta acordata fondului de investitii Advent International la vanzarea Ceramica Iasi, in 2014, sau consultanta acordata actionarilor Real Estate Services Group (RESG) cu privire la vanzarea subsidiarei bulgare, in 2015, precum si la vanzarea pachetului majoritar detinut la RESG Romania catre compania franceza Samsic in 2016. Totodata, firma a oferit consultanta actionarilor Ana Imep cu privire la vanzarea companiei catre Nidec, in 2016.