Reteaua germana de magazine Lidl va incepe sa vanda produse proaspete on-line

0
427

Urmand deciziilor Edeka si Rewe de a se lansa si in mediul virtual, Lidl a decis lansarea unei oferte complete, on-line, pentru produsele proaspete fiind primul dintre discounteri ce va comercializa alimente proaspete, prin intermediul acestui canal.

In urma lansarii cu succes, in Hamburg a vanzarii de alimente proaspete on-line, conducerea Lidl a decis extinderea in continuare a vanzarilor prin intermediul acestui canal si in viitor. Avand in vedere apropiata  intrare pe piata germana a Amazon Fres, comerciantii cu amanuntul din Germania incep sa raspunda mai serios  amenintarii on-line. Decizia Lidl urmeaza lansarii de catre Edeka si Rewe a unei oferte on-line complete de produse proaspete, Lidl fiind primul dintre discounterii de pe piata germana care s-a hotarat sa ofere alimente proaspete, prin intermediul acestui canal. Lidl investeste masiv in mediul on-line si va creste oferta actuala pentru a include o gama cat mai mare de de produse proaspete, inclusiv fructe proaspete, legume si produse congelate.

In Romania, Lidl intentioneaza sa deschida inca 100 de magazine de tip discount, in plus fata de cele 200 de magazine cu discount pe care le are deja pe piata locala, a declarat Frank Wagner, directorul operatiunilor grupului in Romania, catre Ziarul Financiar.

“Vrem sa pastram ritmul de expansiune la 10-15 de magazine pe an,  si am putea chiar sa-l acceleram daca vom gasi noi oportunitati”, a spus Wagner.