Comtim, marca de carne 100% romaneasca care pledeaza pentru o informare corecta si transparenta

0
410

Brandul Comtim, este partener al Expo-conferintei “Produsul Romanesc” (6 iunie, IBA Bucuresti) si, suporter al campaniei de informare “Sa intelegem mai bine alimentele”, ambele organizate de revista de specialitate RO.aliment.

Produsele Comtim – “Din traditia familiei tale” sunt rezultatul unui sistem 100% integrat pe intreg lantul de productie – “from farm to fork” (din ferma in furculita), realizate in parteneriat cu fermierii locali. Astfel, carnea comercializata sub acest brand ca este pur romaneasca,si provine de la porcine crescute in tara noastra, hranite cu cereale romanesti.

Gama Comtim “Bun de Gatit” contine produse marinate, cu un gust unic pentru cele mai alese gusturi. Produsele din gama “Bun de Gatit” sunt create pentru familia moderna, activa, dar in acelasi timp exigenta in selectia unor produse calitative care sa le ofere o experienta culinara delicioasa!

Disponibile si in retelele partenere (Cora, Selgros, Carrefour, Profi, Real), produsele sunt impartite in trei game: Porc Proaspat (Cap de Piept Extra Porc, Carne de Porc pentru Gatit, Fleica de Porc, Coaste de Porc etc.), ComtiMix “Bun de Gatit” La Grill si Comtim “Bun de Gatit” La Cuptor.

Aceste produse raspund asteptarilor clientilor preocupati de alegerea din raft a produselor cu un continut ridicat de proteine si de inalta calitate. Produsele pot fi regasite pe website-ul nostru https://www.comtim.ro/bundegatit alaturi de fisa lor tehnica care prezinta aspecte precum: timp de preparare, timp de gatire, continut proteine per 100 grame, continut caloric dar si nivelul de dificultate a procesului termic. Toate acestea pentru a usura experienta clientilor in bucatarie.

Consumata in cantitati moderate, carnea de porc este o sursa buna de proteine, vitamine si minerale, in special fier, magneziu, fosfor, potasiu si zinc. Pentru mai multe detalii despre modul in care ne ajuta fiecare dintre aceste grupe sa furnizam corpului resursele necesare functionarii in parametri optimi, vizitati sectiunea https://www.smithfield.ro/ro/operatiuni/carne-proaspata/beneficii-nutritionale-carne-de-porc.


Despre Smithfield Romania
Smithfield Romania este un lider de piata in domeniul cresterii animalelor si este totodata unul dintre cei mai mari producatori de carne de porc din Romania. Din 2017, din portofoliul de branduri Smithfiled Romania fac parte si Elit si Vericom, care ofera oportunitatea de a extinde gama variata de produse oferite consumatorilor.

SmithfieldSmithfield Romania isi propune, dincolo de obiectivele legate strict de business, sa investeasca si sa se implice activ in continuare in dezvoltarea comunitatilor locale in care isi desfasoara activitatea. Aceasta implicare activa se concretizeaza prin programele sale de responsabilitate sociala, si anume – de protectie a mediului, de promovare a agriculturii moderne (prin sustinerea fertilizarii organice), de facilitare a accesului la educatie, toate acestea generand un impact economic pozitiv asupra dezvoltarii economice a zonei de vest a Romaniei.


Despre Expo-conferinta „Produsul Romanesc – gust autentic, cadru european”
Organizata de RO.aliment in parteneriat cu asociatiile de profil si autoritatile din industria alimentara, Expo-conferinta „Produsul Romanesc” reprezinta un eveniment unic dedicat producatorilor si procesatorilor din industria agroalimentara din Romania, avand ca scop promovarea produselor alimentare romanesti, a gustului autohton, cat si inlesnirea contactelor dintre reprezentanti ai producatorilor, procesatorilor si furnizorilor cu autoritatile de profil, experti, cercetatori si retail.

Pentru inscrieri, va rugam sa completati formularul de aici.

Despre campania „Sa intelegem mai bine alimentele”
Campania se desfasoara pe durata a sase luni, timp in care vom organiza expozitii, workshopuri si intalniri cu presa, pentru a educa nu doar consumatorul, ci si jurnalistii, in sensul de a ii ajuta sa identifice leadurile corecte de cele false si, astfel, de a transmite informatii corecte catre public. Caravana „Sa intelegem mai bine alimentele” va poposi in Bucuresti (7-8 iunie, in Mall Promenada, unde va asteptam cu standuri de degustare si veti putea discuta direct cu unii dintre cei mai apreciati producatori de alimente), Constanta (iulie 2019), Cluj (august 2019) si Iasi (septembrie 2019).

CUI SE ADRESEAZA
● Tuturor companiilor din industria alimentara si a suplimentelor
● Departamentelor de Marketing si de Vanzari
● Specialistilor din departamentele de Cercetare-Dezvoltare
● Specialistilor din departamentele de Calitate si/sau Productie
● Directorilor de fabrica, directorilor generali
● Medicilor, nutritionistilor, dieteticienilor
● Bloggerilor axati pe alimentatie si sanatate
● Presa de specialitate si presa generala
● Consumatorilor, in general

Pentru mai multe informatii, va invitam sa lecturati acest articol.