Olympus va invita sa degustati Carpos, o noua gama de bauturi 100% vegetale

0
224

Olympus, unul dintre cei mai mari producatori de lactate din Romania, va avea stand de degustare in cadrul campaniei de informare „Sa intelegem mai bine alimentele”, demarata de revista de specialitate RO.aliment.

Astfel, pe 7 si 8 iunie 2019, reprezentantii Olympus va asteapta in Mall Promenada din nordul Capitalei, pentru a degusta Carpos, cea mai noua bautura din portofoliu, fiind o alternativa nutritiva a laptelui, conceputa pentru consumatorii de produse vegetale cu un continut nutritional ridicat.

Bauturile Carpos au fost lansate la finalul anului trecut si sunt disponibile in cinci variante: pe baza de migdale, pe baza de migdale cu cacao, bautura vegetala neindulcita pe baza de migdale, bautura vegetala neindulcita pe baza de nuci si bautura vegetala pe baza de fistic.

Gama Carpos nu contine lactoza sau gluten, adresandu-se in special persoanelor cu intoleranta alimentara, dar si consumatorilor ce prefera bauturile hipo-calorice.

Bauturile comercializate sub acest brand au castigat, in 2018, premiul pentru inovatie in cadrul SIAL Paris, expozitia marcata in calendarele tuturor producatorilor, procesatorilor si furnizorilor din industria alimentara.


Despre Olympus
Olympus a fost primul producator de lactate care a lansat iaurtul grecesc pe piata locala, in anul 2011, transformandu-l intr-un produs emblematic pentru marca.

Activ in Romania din 1999, grupul Olympus a investit in acest timp peste 130 de milioane de euro in businessul din tara noastra, in speta in fabrica de la Halchiu, judetul Brasov.

Unitatea de productie dispune de o suprafata de 35.000 de mp, beneficiaza de echipamente de ultima generatie si are o capacitate de productie impresionanta: 16.000 de litri de lapte de consum la sticla PET si 10.500 de litri de lapte UHT in ambalaje TetraPak pe ora, 170 de tone de iaurt si 120 de tone de branzeturi pe zi. Aici sunt produse iaurturile, diferitele tipuri de lapte proaspat si UHT, branzeturile si smantana, ce sunt apoi distribuite in toata tara in retelele de hiper si supermarketuri.

In prezent, grupul Olympus opereaza in 43 de tari din intreaga lume si detine cinci unitati de productie in trei tari (Grecia, Romania si Bulgaria).

La zece ani de la primele produse pe rafturile din Romania, Olympus ofera zece experiente diferite consumatorilor care isi doresc sa descopere Brasovul asa cum nu l-au mai vazut pana acum. Acestea sunt sub forma unor circuite turistice care sa poarte fanii pe potecile mai putin cunoscute ale taramului de unde provin cele mai delicioase produse Olympus.

Programul de patru zile include experiente precum: picnic in Poiana Narciselor sau rasarit in varf de munte, la lacul Orgojoaia, descoperirea satelor traditionale, ateliere de ceramica, plimbari cu barca pe lac, echitatie, trekking, zbor cu balonul sau cu parapanta, vizitarea sanctuarului de ursi de la Zarnesti etc.

Fanii Olympus se pot inscrie in concursul aniversar accesand platforma dedicata www.10ani.olympusdairy.ro.Despre campania „Sa intelegem mai bine alimentele”
Campania „Sa intelegem mai bine alimentele” are ca obiectiv clarificarea ideilor gresite despre continutul alimentelor, cat si consolidarea imaginii producatorilor de alimente, oferind publicului acces la informatii reale, verificate, singurele care pot sta la baza unor alegeri corecte. Ajutandu-i pe consumatori sa cunoasca mai bine produsele reprezinta un avantaj atunci cand in piata/media apar informatii negative, chiar false despre compania sau produsele alimentare.

Campania incepe in 7 iunie 2019 si se desfasoara timp de 6 luni, acoperind evenimente in Bucuresti, Iasi si Cluj, in zone cu trafic mare – mall-uri. In consolidarea mesajului campaniei vom organiza zone de sampling, workshop-uri, “scoala pentru presa” si ampla promovare online si print.

CUI SE ADRESEAZA
● Tuturor companiilor din industria alimentara si a suplimentelor
● Departamentelor de Marketing si de Vanzari
● Specialistilor din departamentele de Cercetare-Dezvoltare
● Specialistilor din departamentele de Calitate si/sau Productie
● Directorilor de fabrica, directorilor generali
● Medicilor, nutritionistilor, dieteticienilor
● Bloggerilor axati pe alimentatie si sanatate
● Presa de specialitate si presa generala
● Consumatorilor, in general

SUNTETI PRODUCATOR, PROCESATOR SI DORITI SA VA ALATURATI CAMPANIEI? VRETI SA CONTRIBUITI LA EDUCAREA PUBLICULUI CONSUMATOR? INSCRIETI-VA AICI SI AFLATI CUM PUTETI AJUTA IN CADRUL ACESTEI CAMPANII NATIONALE.