Risipa alimentară, o lege care creează o bombă biologică

0

Legea risipei alimentare ar trebui anulată complet pentru că va bulversa piața consideră unii reprezentați ai industriei alimentare care și-au exprimat poziția în cadrul Expo-conferinței „Produsul românesc”, eveniment organizat în zilele de 10-11 mai 2017, la București, la Clubul Diplomaților, de către revista RO.aliment.

„ANSVSA a dat aviz negativ pentru că se creează piețe paralele, ce derogă de la condițiile cu privire la siguranța alimentară. Este o lege care creează o bombă biologică,” declara Dorin Cojocaru, președintele APRIL (Asociația Patronală Română din Industria Laptelui), în cadrul Expo-conferinței Produsul Românesc 2017.

Expo – conferința „Produsul românesc – realități și perspective în 2017” este un eveniment business-to-business și reprezintă întâlnirea anuală a producătorilor, procesatorilor, furnizorilor de servicii cu comercianții, asociații de profil și autoritățile de resort. Mai multe detalii despre program, tematică și speakeri găsiți aici: http://www.roaliment.ro/produsul-romanesc/.