Pentru un consum zilnic de carne recomandat, Carnatii afumati si fierti de la ”Fomica?” pot fi gasiti acum intr-un NOU ambalaj

0
121

Satisfacerea cerintelor consumatorului cu un ritm alert de viata, aflat intr-o permanenta cautare de produse alimentare proaspete, reprezinta principalul pilon al dezvoltarii gamei de preparate si semipreparate ”Fomica?”.

Din dorinta a oferi romanilor produsele de pui preferate in cantitatea optima recomandata de catre nutritionisti pentru un consum zilnic, Carnatii afumati si fierti de pui marca ”Fomica?” pot fi gasiti la raft, incepand cu luna Februarie, intr-un nou ambalaj practic, ce contine patru bucati de carnati vidati in atmosfera controlata.

Produsul Carnatii de pui afumati si fierti marca ”Fomica?” face parte din gama PUI LA GHIOZDAN si sunt produse de-a gata recomandate si copiilor, datorita continutului de 100% carne de pui si condimente naturale, bogate in proteine si cu un continut redus de grasimi. Se pot consuma ca atare, la micul dejun, la pachetel pentru scoala si serviciu sau pregatiti in functie de retetele dorite de consumatori.

Produsele ”Fomica?” se disting prin faptul ca sunt preparate romanesti, produse proaspete si au gust adevarat de pui. “Fomica?” provine din carnea proaspat refrigerata de la Deliciosul de Vaslui, o marca proprie Safir. Garantat toate produsele ”Fomica?” nu contin aditivi, coloranti si conservanti.

Experienta de 27 de ani, dar si respectarea unui cumul de valori sanatoase stau la baza dezvoltarii brandului “Fomica?”, care satisface cu brio nevoia consumatorului, dorintele culinare ale acestuia si care asigura siguranta alegerii unui produs de incredere.
Informatii despre preparate si semipreparate din carne de pui ”Fomica?”: www.safir.ro/ro/fomica