Produsele “Fomica?” se diferentiaza prin 100% carne de pui si condimente naturale

0
85
reteta

Pe o piata alimentara in continua dezvoltare, calitatea te diferentiaza de competitie. Consumatorul cu un ritm alert de viata este intr-o permanenta cautare de produse proaspete si de incredere, care sa satisfaca cerintele sale culinare.

Brandul ”Fomica?”, marca Grupul de firme Safir, raspunde cerintelor pietei si vine in intampinarea romanilor cu produse romanesti sanatoase, facute dupa retete bine mestesugite, pe placul tuturor.

Doar carne de pui natural condimentata
Ceea ce diferentiaza produsele “Fomica?” sunt ingredientele sanatoase: doar carne de pui si condimente naturale, perfect combinate.

Gustul adevarat de pui se alatura atributelor amintite, preparatele si semipreparatele ”Fomica?” fiind dedicate tuturor celor cu pofta de mancare gustoasa, cu un ritm alert de viata, care isi indreapta atentia spre produse usor de servit si de pregatit, oriunde de savurat, alaturi de familie si cei dragi.

Produse de incredere, diversificate, bune pentru copii si adulti
Preparatele si semipreparatele ”Fomica?” se remarca prin faptul ca sunt fara aditivi, fara coloranti, fara conservanti.

Gama PUI LA GHIOZDAN contine produse gata pregatite (chiftele de pui, carnati de pui afumati si fierti, carnaciori de bere), care pot fi mancate oriunde, fiind usor de servit si de gustarit, la serviciu, la scoala sau in natura.

Gama PUI PE JAR reuseste sa satisfaca cu brio cea mai mare traditie culinara a romanilor, gratarul in aer liber. Produsele gata condimentate, de la frigarui de pui, piept de pui condimentat sau aripioare de pui condimentate, la carnaciori clasici si picanti, implinesc pofta de carne de pui la gratar.

Gama PUI LA CALD, produse congelate semipreparate, sunt perfecte atunci cand iti doresti o masa calda, savuroasa si sanatoasa, rapid de pregatit si de servit.

Degetelele din piept de pui, foarte bune pentru copii, aripioarele de pui picante, carnatii de pui clasici si picanti, cu dedicatie pentru adulti, asigura o masa satioasa si diversificata, bogata in proteine, o sursa zilnica de energie.

”Fomica?”: preparate si semipreparate romanesti de incredere
Experienta in industria alimentara implica responsabilitatea de a fabrica produse sanatoase, de cea mai buna calitate si, in acelasi timp, necesitatea de a contribui la o dezvoltare durabila a pietei preparatelor si semipreparatelor din carne de pui in Romania.

”Fomica?” reprezinta o reflexie a valorilor morale ce stau la baza unui brand de succes, oferind consumatorului produse de calitate, pentru un stil de viata sanatos.