Semipreparatele „Fomica?” se remarca prin 100% carne natural condimentata, sortimentatie de produse si timp castigat

0
108
Deliciosul de Vaslui, carne de pui

„Fomica?”, brandul de preparate si semipreparate romanesti, se remarca prin faptul ca sunt produse din 100% carne de pui natural condimentata, fara aditivi, fara conservanti, fara coloranti, facute dupa retete bine mestesugite, în fabrica proprie Grupul de firme Safir, din carnea refrigerata Deliciosul de Vaslui.

Produsele „Fomica?” raspund cerintelor segmentului HoReCa, principalele avantaje oferite fiind: sortimentatie de produse gata condimentate, usor de pregatit, ideale pentru meniuri savuroase, rapide si pe placul consumatorului.

Produse pentru gratar gata condimentate, rapid si usor de pregatit
Produse refrigerate, condimentate, clasice si picante implinesc cu brio pofta de carne de pui la gratar a tuturor consumatorilor, indiferent de dorintele culinare ale acestora:
Gama PUI PE JAR contine frigarui de pui, pulpe de pui, piept de pui sau aripioare de pui, carnaciori clasici si picanti, mix pentru gratar, toate natural condimentate, dar si cel mai NOU produs: pulpe inferioare de pui cu ierburi aromatice.

NOU de la „Fomica?”: pulpe inferioare de pui cu ierburi aromatice, cu gust de casa
Produsul Pulpe inferioare de pui cu ierburi aromatice raspund dorintei consumatorului de a savura copanelele preferate gata condimentate, acum si dupa reteta clasica, cu gust de casa, ideale de facut repede si usor atat la cuptor, pe grill, in tigaie, cat si pe gratar.

Produse potrivite pentru segmentul HoReCa
Produsele „Fomica?” sunt menite sa faciliteze pregatirea meniurilor de pui, fiind ideale pentru segmentul HoReCa si nu numai datorita faptului ca raspund nevoilor acestui sector: sortimentatie de produse de pui gata condimentate din 100% condimente naturale, usor de pregatit, producator de încredere, recomandate atat adultilor, cat si copiilor.

Afla mai multe despre comercializarea si vanzarea preparatelor si semipreparatelor din carne de pui „Fomica?”: vanzari@safir.ro sau export@safir.ro.