Super Eggs, partener al Expo – Conferinței „Produsul românesc”, 10 – 11 mai, Clubul Diplomatic București

0
189

Compania Super Eggs, parte a grupului Eurovo, lider european în producția și distribuția de ouă ambalate, este partener al Expo – Conferinței „Produsul românesc”, cel mai complex eveniment B2B dedicat producătorilor și procesatorilor din industria agroalimentară autohtonă.

Praf oua

Reprezentanții firmei brăilene vor fi prezenți la standul amplasat în zona expozițională a evenimentului și vor răspunde întrebărilor potențialilor viitori parteneri de afaceri. Compania este într-o continuă creștere și se diferențiază pe piața românească prin faptul că deține controlul total asupra calității produselor sale (de la fermele de tineret până la produsele finale). Materiile prime, dar și produsele finite sunt analizate în laboratorul autorizat al societății, pentru a livra constant în piață produse de o calitate superioară. Certificarea I.F.S. este încă o garanție a faptului că produsele Super Eggs îndeplinesc cele mai exigente prevederi ale standardelor legale de siguranță și calitate.

polveri2Super Eggs este o companie specializată pe producția și comercializarea de ouă albe și roșii, praf de ouă și ouă pasteurizate și face parte din grupul Eurovo, cel mai mare producător european de ouă.

Expo – Conferința „Produsul românesc – realități și perspective în 2017” se află la ediția a doua și reprezintă reuniunea anuală a producătorilor, procesatorilor și furnizorilor de servicii din agribusinessul românesc cu reprezentanți ai retailerilor, HoReCa, autoritățile de resort și asociațiile profesionale. Pentru detalii și înscrieri, ne puteți suna la 0744 162 991 sau ne puteți scrie pe office@roaliment.ro. Atenție! Mai sunt doar 10 locuri disponibile! Pentru programul complet, speakerii și tematică accesați următorul link.